DCD800

Denon DCD800 zwart

Impressie

€ 399,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

 • Veilig betalen via bekende betaalmogelijkheden
 • Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!
 • Beste Hifi winkel van 2012 t/m 2016
 • Ervaar dit product in onze winkel.

Omschrijving
DCD800

Cd-speler met Advanced AL32 Processing Plus.

Luister naar audio met hoge resolutie en professioneel gereproduceerde nummers met de Denon DCD-800NE cd-speler met geïntegreerde USB-poort. Advanced AL32 Processing Plus in combinatie met een innovatieve circuitstructuur zorgt ervoor dat opnames accuraat en getrouw aan het originele geluid worden gereproduceerd. De DCD-800NE is meer dan een cd-speler: hij verzendt de meest hoogwaardige audiosignalen aan de versterker en de USB-poort ondersteunt weergaven met hoge resolutie tot PCM192/24 en DSD 2,8 MHz/5,6 MHz. Het trillingsbestendig ontwerp vermindert de negatieve invloeden op de audio van zware componenten in versterkers, zodat de geluidskwaliteit aan de Denon standaard voldoet. En met meer dan 100 jaar ervaring in het vervaardigen van audiocomponenten kun je erop vertrouwen dat het hoogwaardige Denon-geluid je verwachtingen overtreft.

 • Advanced AL32 Processing en 32 bits/192kHz D/A-omvormer met zeer hoge precisie: accurate weergave die trouw blijft aan de originele opnames.
 • Uitgebreide schijfondersteuning voor monderne audio met hoge resolutie: speel al je muziek af via cd en cd-r/rw (mp3, WMA).
 • Ondersteunt DSD 2,8 MHz/5,6 MHz, FLAC, WAV, AIFF, ALAC via USB-A-poort: geniet van audiobestanden met hoge resolutie voor de meest kwalitatieve luisterervaring.
 • Onfeilbare geluidstechniek met zorgvuldig geselecteerde en rigoureus geteste HiFi-onderdelen: geniet van het uitzonderlijke geluid waar Denon HiFi-producten bekend om staan.
 • Direct Mechanical Ground-constructie: een trillingsbestendig ontwerp dat de geluidskwaliteit beschermt.
 • DAC Master Clock Circuit- ontwerp: garandeert jitter-vrije audioreproductie.
 • Circuit met geminimaliseerde signaalpaden: garandeert een getrouwe weergave van het originele geluid.
 • Pure Direct-modus Zuivere audioproductie en een accuraat, gedetailleerd geluid.
 • Verkrijgbaar in premium zilveren en zwarte uitvoering: mogelijkheden om naadloos met je interieur en andere audiosystemen te integreren.
 • Gemaakt met meer dan 100 jaar Denon ervaring in audioprestaties: dit hoogwaardige en duurzame systeem levert de ultieme audio-ervaring.
  ADVANCED AL32 PROCESSING PLUS.

  De DCD-800NE is voorzien van Advanced AL32
  Processing Plus, de nieuwste analoge golfvormreproductie van Denon. Advanced AL32 Processing Plus gebruikt algoritmen die gegevens interpoleren en audiobronnen met hoge resolutie ondersteunen. Het algoritme voegt de punten toe die zowel voor als na grote hoeveelheden gegevens zouden moeten bestaan. Dit egaliseert de golfvorm en herstelt informatie die tijdens de digitale opname verloren is gegaan. Zo ontstaat een zeer gedetailleerde weergave die vrij is van interferenties, in het lagere bereik zeer expressief is en het originele geluid echt eer aan doet. Luister naar nummers zoals de artiest voor ogen had.

Denon DCD800 internDAC-masterklokontwerp
Om de digitale circuits nauwkeurig op elkaar af te stemmen, behandelt het DAC-masterklokontwerp van de DCD-800NE de DAC als master wanneer er kloksignalen worden aangeleverd. De masterklok is van uitstekende kwaliteit en ligt direct naast de DAC, die jitter onderdrukt en een zo precies mogelijke D/A-omzetting garandeert. Het vormt het referentiekader voor halfgeleiderbediening en optimaliseert het digitale audiocircuit. De twee geïntegreerde klokoscillatoren verminderen faseruis, waarbij elke oscillator zich op een andere samplingfrequentie richt (44,1 kHz en 48 kHz). De DAC Master Clock is uitstekend geschikt voor samplingfrequenties van 44,1 kHz tot 192 kHz en zelfs tot DSD 5,6 MHz, zonder afronding.

Pure Direct-modus
Luister met de Pure Direct-modus van de DCD-800NE. Dankzij de Pure Direct-modus gaat het geluid direct naar de versterkers. Dit vermijdt enige DSP-verwerking die het geluid kan vervormen. Hierdoor hoor je een zuiver, gedetailleerd en accuraat geluid.

Optische en coaxiale digitale uitgangen
De DCD-800NE is voorzien van een optische en een coaxiale digitale uitgang om verbinding te maken via de digitale ingang van een versterker of AV-receiver.

Denon DCD800 aansluitingen

Beknopte specificaties

Type product CD-speler
Belangrijke kenmerken Advanced AL32 Processing en 32 bits/192kHz D/A-omvormer met zeer hoge precisie: accurate weergave die trouw blijft aan de originele opnames.
Uitgebreide schijfondersteuning voor monderne audio met hoge resolutie: speel al je muziek af via cd en cd-r/rw (mp3, WMA).
Ondersteunt DSD 2,8 MHz/5,6 MHz, FLAC, WAV, AIFF, ALAC via USB-A-poort: geniet van audiobestanden met hoge resolutie voor de meest kwalitatieve luisterervaring.
DAC Master Clock Circuit- ontwerp: garandeert jitter-vrije audioreproductie.
Circuit met geminimaliseerde signaalpaden: garandeert een getrouwe weergave van het originele geluid.
Gemaakt met meer dan 100 jaar Denon ervaring in audioprestaties: dit hoogwaardige en duurzame systeem levert de ultieme audio-ervaring.
Maximale afmetingen (b x d x h) in mm 434 x 275 x 107
Gewicht [kg] 4.5
 • iDEAL
 • Visa / Mastercard
 • Bancontact / Mister Cash
 • Betalen in winkel
 • Bank overschrijving
 • Rembours