CEOL N11

Een. Voor alles. Geniet van vrijwel eindeloze geluidsmogelijkheden met de CEOL N11DAB. Luister naar je favoriete cd's, stream je afspeellijsten via...

Lees meer

Binnen meer dan 2 weken gratis bij u thuisbezorgd!


€ 729,00

Omschrijving
CEOL N11

Een. Voor alles. 

Geniet van vrijwel eindeloze geluidsmogelijkheden met de CEOL N11DAB. Luister naar je favoriete cd's, stream je afspeellijsten via Spotify, Deezer Premium of Tidal, of breid via Bluetooth® of je netwerk uit naar meerdere ruimten met de HEOS Built-in-technologie. Geniet van internetradio en AirPlay2. En voor ultiem gemak: Bedien dit mini hifi-systeem eenvoudig met je stem via Amazon Alexa, Google Assistant en Siri via Apple AirPlay 2.

 

'Alexa, speel mijn favoriete nummer.'

Selecteer het geluid of de bron naar keuze, zet het volume harder of ga door naar het volgende nummer. Dit en nog veel meer is allemaal mogelijk met eenvoudige spraakopdrachten. Het CEOL-N11 mini-systeem ondersteunt Amazon Echo-apparaten en Alexa spraakbesturing, wat je het leven weer net wat makkelijker maakt.

 

Alexa amazon

 

 

'Hey Google, sla dit nummer over.'

Vraag je Google Home, Google app of andere apparaten met ingebouwde Google Assistant om inhoud in je luisteromgeving te beheren. Zet muziek aan in de HEOS-app en vraag je Google Assistant om het volume aan te passen of muzieknummers af te spelen, te pauzeren of over te slaan. De functie 'werkt met Google Assistant' wordt continu verbeterd. Er worden verdere verbeteringen toegevoegd via toekomstige firmware-updates.

 

Google assistant

 

 

Uitmuntend geluidsontwerp.

De CEOL-N11DAB is ontwikkeld voor optimale geluidsprestaties met een speciale tweewegsluidsprekerconfiguratie voor meer helderheid en muzikale zuiverheid. Zo komt ieder instrument geheel tot zijn recht.

 

 


Intuïtief tochpaneel.

Een belangrijk designelement zijn de nieuwe bedieningsknoppen bovenop de CEOL-N11DAB. Ze reageren meteen door op te lichten.  Deze netwerkreceiver is ook voorzien van een dubbellaags, krasvrij en karakteristiek oppervlak.

 

 

Naadloze aansluiting. 

Al je muziek binnen handbereik. Verbind je favoriete muziekbronnen via wifi met HEOS Built-in, AirPlay 2 of Bluetooth®. Dankzij de ruim 110 jaar ervaring op het gebied van audio levert de Denon CEOL-N11DAB een geluid van hoge kwaliteit, ongeacht op welke manier je luistert.

 

Denon

 

 

Verbeter het geluid van je tv.

Waarom geniet je niet via je tv van het geweldige geluid van het CEOL-N11DAB mini-hifi-systeem? Dankzij de twee optische ingangen en de leerfunctie van de afstandsbediening van je tv kun je je audio verbeteren voor een levensechte filmervaring of een meeslepende game-ervaring.

 

 

Minimale voetafdruk.

Een van de meest geavanceerde mini-systemen op de markt: de CEOL-N11DAB combineert groots geluid met een compact en strak ontwerp. Hij is ervoor gemaakt naadloos in je interieur te integreren en je woning met een mooi geluid te vullen.

 Het is de definitie van veelzeidigheid. Het is CEOL. 

Het is muzikale vrijheid. Het is onderdeel van de HEOS-multiroomreeks. Het is verbeterde tv-audio. Het is een geweldige cd-speler. CEOL is voor iedereen iets anders. Ontdek wat het voor jou is.

 

 

HEOS is alles wat je nodig hebt.

Met HEOS Built-in kan iedere ruimte in huis zijn eigen geluid hebben. Of groepeer meerdere HEOS-ondersteunende apparaten, zoals draadloze speakers, soundbars of AV-receivers om via je thuisnetwerk overal in huis hetzelfde nummer af te spelen. Bij HEOS Built-in betekent multiroom meer mogelijkheden.  

 

HEOS

 

 

Elegant minimalisme.

De CEOL-N11DAB heeft een elegant ontwerp dat jouw stijl aanvult. Het prachtige Denon mini-systeem heeft een hoogwaardige matte afwerking en is verkrijgbaar in zwart, wit en grijs. Het geavanceerde industriële ontwerp van de CEOL-N11DAB vormt een prachtige toevoeging aan je interieur en past bij je smaak.

 

 

Je kunt meteen van audio genieten.

De CEOL-N11DAB wordt snel en intuïtief ingesteld: binnen luttele minuten is het apparaat uitgepakt en kun je je woning met prachtige muziek vullen. Je hoeft enkel de eenvoudige instructies op te volgen en binnen een handomdraai kun je verbinding maken met je favoriete streamingdiensten. Of zet een cd op. De keuze is aan jou.

 

 

Stream vanaf iedere streamingsdienst.

Speel je persoonlijke muziekcollectie af - zelfs met hoge resolutie. De CEOL-N11DAB netwerkreceiver ondersteunt alle grote streamingdiensten. Alle grote muziekdiensten zijn volledig geïntegreerd. Of luister naar hoogwaardige DAB+-radiostations. Creëer de sfeer die perfect past bij het moment.

 

 

 

Beknopte specificaties

Type product Compleet alles in één hifisysteem met DAB+ radio
Gewicht 3.4 kg
Carton Maximum Dimensions 389 x 382 x 226 mm (W x D x H)
Maximale afmetingen 280 x 305 x 108 mm (W x D x H)
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours