AVR-X3500H SHOWROOMMODEL

Denon AVR-X3500H

Impressie

€ 899,00 € 649,00

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

  • Veilig betalen via bekende betaalmogelijkheden
  • Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!
  • Beste Hifi winkel van 2012 t/m 2016
  • Ervaar dit product in onze winkel.

Omschrijving
AVR-X3500H SHOWROOMMODEL

AVRX3500Laatste showroommodel Beschikbaar

De AVR-X3500H 7.2-kanaals surround receiver biedt de ultieme thuisbioscoop-ervaring met Dolby Atmos en DTS:X, met daarbij ongeëvenaarde muziekafspeelfuncties , dankzij de ingebouwde HEOS-technologie en Apple Airplay 2.

VERBLUFFEND 3D-GELUID.
Geniet van geweldig surroundgeluid met de nieuwste audioformaten, waaronder Dolby Atmos, DTS:X en DTS Virtual:X. Het ontwerp van de AVR-X3500H met 7 versterkers biedt je de mogelijkheid twee speciale overhead-luidsprekers te gebruiken in een 5.2.2-configuratie of eenvoudige 7.2-configuratie zonder overhead-luidsprekers.

GELUID OP DE JUISTE PLEK.
Ervaar iedere dimensie in Dolby Atmos. Waan jezelf in het verhaal dankzij Dolby Atmos, dat je door bewegende audio omringt met verbluffend levensechte effecten. Geniet van een 5.2-surround sound luidsprekersysteem en 2 extra overhead-luidsprekers of 2 Dolby Atmos elevation-luidsprekers voor de ultieme thuisbioscoop-ervaring, waaronder Dolby Surround-upmixer voor oudere inhoud.

ZIT DICHTER OP DE ACTIE.
DTS:X™ meeslepende audio plaatst het geluid daar waar het van nature in de ruimte zou voorkomen en creëert zo een levensechte en multidimensionale audio-ervaring bij je thuis. De verbeterde beleving en het verhoogde realisme nemen je mee in de wereld van je favoriete films. De bijbehorende spatial remapping engine, DTS Neural:X™, blaast je films, games en muziekcollectie nieuw leven in! Met DTS Virtual:X kun je genieten van een 3D audio-ervaring, zelfs zonder geïnstalleerde overhead-luidsprekers. DTS:X brengt de bioscoop bij u thuis.

TOEKOMSTBESTENDIG IN ELK OPZICHT.
Alle acht HDMI-ingangen en twee HDMI-uitgangen ondersteunen HDCP 2.2 en de nieuwste HDMI-specificaties, waaronder 4K Ultra HD 60 Hz-video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, High Dynamic Range (HDR), Dolby Vision compatibiliteit, ondersteuning voor HLG en 21:9-video, 3D en BT.2020 pass-through. Hij is zelfs geschikt voor Enhanced Audio Return Channel (eARC) voor 3D-geluidsdoorgifte via de tv.

AVRX3500 setup mic

STEL HET GELUID AF OP JOUW RUIMTE.
De AVR-X3500H is voorzien van het Audyssey MultEQ XT32-systeem dat de akoestiek in de kamer meet, inclusief Audyssey Dynamic Volume, Dynamic EQ, LFC en SubEQ HT. Dankzij deze technologie en de meegeleverde microfoon analyseert de AVR uiterst nauwkeurig de uitvoer van iedere speaker voor een optimale luisterervaring. Met de extra Audyssey MultEQ Editor App (te koop) kan de ervaren gebruiker, als hij daar behoefte aan heeft, nog dieper het systeem in.

AVRX3500 DSPKRACHTIGE DSP AUDIOVERWERKING.
De AVR is voorzien van een DSP-chip (Digital Sound Processor) die dankzij zijn ongelooflijke verwerkingscapaciteit met vier 300 MHz DSP-kernen meer dan 1 miljard berekeningen per seconde kan verwerken.

BELEEF DE GEWELDIGE  HEOS-ERVARING.
Geniet van je favoriete muziek waar dan ook in en om je huis. Deel je muziek die is opgeslagen in het thuisnetwerk, internetradio of streamingdiensten in het hele huis met HEOS draadloze luidsprekers of zelfs met andere receivers die HEOS ondersteunen. Bedien alles via de gratis HEOS App. Geniet van muziek van Spotify, TuneIn internetradio, Sound Cloud, Tidal, Napster of Deezer.

AVRX3500 HEOS home

AIRPLAY 2
Stream audio van je favoriete muziekdiensten zoals Apple Music en Spotify of bekijk video's van diensten zoals YouTube en Netflix vanaf elke iPhone, iPad, Mac of Apple TV, terwijl de audio perfect is gesynchroniseerd met de AirPlay 2 functionaliteit van je luidsprekers.

AirPlay 2 ondersteunt ook multiroom-audio. Hiermee kunt je draadloos inhoud streamen naar meerdere AirPlay 2-compatibele apparaten tegelijk met verbeterde audiobuffering om een soepele audioweergave te garanderen. AirPlay 2 biedt bediening en groepering van compatibele audioapparaten binnen de Apple Music- of Home-app. Gebruik Airplay 2 in-app of met je stem via Siri.

AVRX3500 Airplay 2

SELECTEER DE PERFECTE HEOS VOOR JOUW SET-UP.
De ingebouwde HEOS-technologie van de AVR-X3500H stelt je in staat je favoriete muziek draadloos en overal in huis naar iedere HEOS-speaker te streamen.

PHONO-INGANG VOOR DRAAITAFEL / VINYL ONDERSTEUNING
Sluit je draaitafel aan op de phono-ingang van de AVR-X3500H of speel vinylplaten af. Geniet van je vintagecollectie met uitzonderlijke kwaliteit en geluid

Beknopte specificaties

Type product AV-Receiver
Belangrijke kenmerken 7.2 channel AV receiver with 180W power per channe
Supports Dolby Atmos, DTS:X and DTS Virtual:X
Amazon Alexa voice control compatibility
8 HDMI inputs with full HDCP 2.2 support and 3 HDMI outputs
4K/60 Hz upscaling, Dolby Vision, HDR10, HLG, 4:4:4 color resolution, BT.2020
Award-winning Denon guided setup assistant and graphical user interface
Stream the most popular music services – Spotify, Amazon Music, TuneIn, Deezer and more plus AirPlay, Bluetooth, Internet Radio, and Network Audio Streaming
Built-in HEOS wireless multi-room audio technology
Audyssey MultEQ XT32, LFC, Sub EQ Volume and Dynamic EQ
Audio playback of lossless files WAV, FLAC, ALAC and DSD (2.8/5.6MHz) files
7.2 pre-out, RS-232 Control
Dedicated Phono input
Dimensions (W x H x D) 434 x 167 x 391 mm
Weight (kg) 10.8 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours