AVR-X2500H SHOWROOMMODEL

Denon AVR-X2500H

Impressie

€ 599,00 € 449,00

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

  • Veilig betalen via bekende betaalmogelijkheden
  • Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!
  • Beste Hifi winkel van 2012 t/m 2016
  • Ervaar dit product in onze winkel.

Omschrijving
AVR-X2500H SHOWROOMMODEL

DenonLaatste showroommodel Beschikbaar

De Denon AVR-X2500H ondersteunt Dolby Atmos®, DTS:X™ en DTS Virtual:X®, evenals de nieuwste videotechnologieën zoals Dolby Vision™, HDR, HLG en 4K video upscaling. Hij is voorzien van 8 HDMI-ingangen en 2 uitgangen met HDCP 2.2 op alle HDMI-poorten. Stream Spotify®, Deezer, Tidal en meer met HEOS multiroom draadloze technologie of speel muziek af in verschillende ruimten. De AVR-X2500H is ideaal voor integraties op maat en vormt het middelpunt van je perfecte thuisbioscoop. Met meer dan 100 jaar audioperfectie van Denon, zijn audioliefhebbers gegarandeerd van het beste kwaliteitsgeluid.

KRACHTIGE 7.2 KANAALS VERSTERKER MET DE NIEUWSTE THUISBIOSCOOPEIGENSCHAPPEN

Met discrete high current-versterkers op alle kanalen biedt de AVR-X2500H krachtige prestaties van 95W per kanaal (8 ohm, 20Hz-20kHz, 0,08 THD). Drivers met lage impedantie bieden operationele stabiliteit voor een breed scala aan speakers en creëren gebalanceerd, tonaal geluid. De AVR-X2500H biedt driedimensionale geluidsformaten Dolby Atmos, DTS:X en DTS Virtual:X plus een HDMI-onderdeel met HDCP 2.2 ondersteuning en geavanceerde videoverwerking met opschaling naar 4K voor HDMI-bronnen.

Denon

ONDERSTEUNT DE NIEUWSTE SURROUND AUDIOFORMATEN

Dompel jezelf onder in multidimensionaal geluid. De Denon AVR-X2500H ondersteunt Dolby Atmos, DTS:X en DTS Virtual:X.

HET HART VAN JE DRAADLOZE NETWERK

Bedien eenvoudig al het geluid en al je muziek. Volledig draadloze verbinding via zowel wifi als Bluetooth. De AVR-X2500H werkt met Apple Airplay en voorziet al je thuisentertainment hiermee van fantastisch geluid. Dankzij de ingebouwde HEOS-technologie vormt de AVR-X2500H het app-gestuurde hart van je draadloze geluidsnetwerk overal in huis.

DIRECT EEN PERFECTE INSTALLATIE

De AVR-X2500H begeleidt je door het installatieproces voor de meest precieze configuratie en geeft je de mogelijkheid om alle instellingen te optimaliseren voor de allerbeste geluids- en videokwaliteit. Het Audyssey MultEQ ruimtemeetsysteem staat garant voor geweldig geluid in iedere ruimte.

Beknopte specificaties

Type Product 7.2-kanaals AV-surroundreceiver
DSD audiostreaming Up to DSD5.6
HEOS multiroom Integrated
Maximale Afmetingen [Antenne:Horizontaal :(W x D x H) in mm] 434 x 339 x 235
Gewicht kg 9.4
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours