AVR-X1500H SHOWROOMMODEL

Denon AVR-X1500H

Impressie

€ 449,00 € 338,00

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

  • Veilig betalen via bekende betaalmogelijkheden
  • Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!
  • Beste Hifi winkel van 2012 t/m 2016
  • Ervaar dit product in onze winkel.

Omschrijving
AVR-X1500H SHOWROOMMODEL

Betreft laatste showroommodel. Enkel uitgepakt geweest.

Kijk naar je favoriete films en shows met indrukwekkende helderheid en geluid met de Denon AVR-X1500H. De 7.2 kanaals AVR-X1500H ondersteunt Dolby Atmos®, DTS:X™ en DTS Virtual:X®, evenals de nieuwste videotechnologieën zoals 4K video pass-through, Dolby Vision™, HDR, HLG en HCDP 2.2 ondersteuning op alle zes de HDMI-poorten. Stream SpotifyAmazon Music, Deezer, Tidal en meer met ingebouwde HEOS-technologie en bedien de AVR met je stem en Amazon Alexa-compatibiliteit. De AVR-X1500H biedt een bekroonde installatie-ervaring en met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van audioperfectie biedt de AVR-X1500H gegarandeerd de geluidskwaliteit waar audioliefhebbers naar op zoek zijn.

KRACHTIGE 7.2 KANAALS VERSTERKER MET DE NIEUWSTE THUISBIOSCOOPEIGENSCHAPPEN

Met discrete high current-versterkers op alle kanalen biedt de AVR-X1500H krachtige prestaties van 80W per kanaal (8 ohm, 20 hZ-20kHz, 0,08 kanaals driver). Drivers met lage impedantie bieden operationele stabiliteit voor een breed scala aan speakers en creëren gebalanceerd, tonaal geluid. De AVR-X1500H biedt driedimensionale geluidsformaten Dolby Atmos, DTS:X en DTS Virtual:X en een HDMI-onderdeel met HDCP 2.2 ondersteuning en geavanceerde videoverwerking met opschaling naar 4K voor HDMI-bronnen. 

Denon

ONDERSTEUNT DE NIEUWSTE SURROUND AUDIOFORMATEN

Dompel jezelf onder in multidimensionaal geluid. De Denon AVR-X1500H ondersteunt Dolby Atmos, DTS:X en DTS Virtual:X.

HET HART VAN JE DRAADLOZE NETWERK

Bedien eenvoudig al het geluid en al je muziek. Volledig draadloze verbinding via zowel wifi als Bluetooth. De AVR-X1500H werkt met Apple Airplay en voorziet al je thuisentertainment hiermee van fantastisch geluid. Dankzij de ingebouwde HEOS-technologie vormt de AVR-X1500H het app-gestuurde hart van je draadloze geluidsnetwerk overal in huis.

DIRECT EEN PERFECTE INSTALLATIE

De AVR-X1500H begeleidt je door het installatieproces voor de meest precieze configuratie en geeft je de mogelijkheid om alle instellingen te optimaliseren voor de allerbeste geluids- en videokwaliteit. Het Audyssey MultEQ ruimtemeetsysteem staat garant voor geweldig geluid in iedere ruimte.

Beknopte specificaties

Type Product 7.2-kanaals AV-surroundreceiver
DSD audiostreaming Up to DSD5.6
HEOS multiroom Integrated
Maximale Afmetingen [Antenne:Horizontaal :(W x D x H) in mm] 434 x 339 x 215
Gewicht kg 8.5
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours