De toekomst ingebouwd

NAD C368 + DALI OPTICON 6

De toekomst ingebouwd

Bij gelijktijdige aanschaf van een NAD C368 geïntegreerde versterker en een set DALI OPTICON 6 luidsprekers ontvangt U (tot 1 februari 2018) een NAD MDC-BluOS streaming audio module geheel gratis. Een voordeel van maar liefst €499!

Klik hier en maak gebruik van deze aanbieding.

De NAD C368 is een topper van de NAD Classic lijn. Voorzien van 2 x 80 Watt bij 8 of 4 Ohm vermogen en Bluetooth ondersteuning. Met de 2 beschikbare MDC uitbreidingsslots ook klaar voor de toekomst. En nu al helemaal met de tijdelijk gratis bijgeleverde MDC-BluOS streaming audio module. Voor de vinylliefhebbers is er een Phono MM aansluiting aanwezig. Uiteraard is de C368 te bedienen met een App voor smartphone of tablet.

De Dali OPTICON 6 geven het geluid strak en nauwkeurig weer, en kunnen zonder probleem een grotere ruimte vullen. Tegelijk biedt de exclusieve dome/ribbon-tweeter een superieur geluidsbeeld, zonder dat het schel of scherp klinkt. Dit zorgt bovendien voor een optimale spreiding, ook als je niet precies midden tussen de luidsprekers in zit. 

 

Banner actie C368 Opticon 6

 

Beschikbare MDC uitbreidings modules: 

MDC BluOS (nu tijdelijk gratis bijgeleverd)
Voegt Wi-Fi/Ethernet netwerk verbinding toe met ondersteuning voor alle bekende digitale muziekformaten, waaronder Hi-Res Audio tot 24/192, en ondersteuning voor lokale bibliotheken en de bekende muziek streamingsdiensten. BluOS is een besturingssysteem van een wireless multi-room ecosysteem met speakers van Bluesound met de mogelijkheid om HiRes Audio af te spelen in elke kamer in huis.

DD HDM-1
Voegt 3 HDMI ingangen (Alleen Stereo PCM , geen surround Dolby/DTS decodering) en 1 HDMI uitgang voor video pass through. Voledige 3D video ondersteuning met een maximale resolutie tot 1080p/60. Ondersteuning voor 2 kanaals PCM audio met 24/192 resolutie.

DD AP-1
Voegt een gebalanceerde en ongebalanceerde line ingang en een MC/MM phono ingang toe. Inclusief hoge kwaliteit 24/192 DAC audio.

DD USB-2
Hiermee voegt u een extra Asynchrone USB en SPDIF Coax en optische ingang toe.