Rubicon LCR

Dali Rubicon LCR zwart

Impressie

€ 1.099,00

Binnen meer dan 2 weken gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Rubicon LCR

De RUBICON LCR is een unieke, platte wandluidspreker die je discreet aan de muur kunt hangen. Hij geeft je muziek of home cinema een echt hifi-geluid. Ondanks het compacte formaat heeft hij een indrukwekkend groot geluidsbeeld, dynamisch en gedetailleerd met een bas die je normaal alleen hoort uit veel grotere luidsprekers.

De RUBICON LCR is ideaal om naast je TV te hangen. Als je TV is aangesloten op je stereo-installatie, krijg je een schitterend tweekanaals hifi-geluid voor je muziek en films. En als je een uitgebreide home cinema met surround hebt, kun je de RUBICON LCR gebruiken als voorluidspreker, centrale luidspreker en voor de zij-/achterkanalen – voor een indrukwekkend geluid, ook zonder aparte subwoofer. Dit komt onder andere door de geavanceerde baspoort aan de achterkant die optimaal gebruikmaakt van de wandplacering.

Hij heeft dezelfde componenten als de RUBICON 5-vloerluidspreker, met als enige verschil dat de tweeter kan draaien. Hierdoor kan de exclusieve bandtweeter maximaal presteren als de luidspreker horizontaal geplaatst is, dat wil zeggen: als centrale luidspreker onder je TV of projectorscherm.

Dankzij het nieuwe, unieke Linear Drive-magneetsysteem en de extreme aandacht die DALI in de kleinste details stopt heeft de RUBICON LCR een geluid dat zo helder, gedetailleerd en onvervormd is dat het in de buurt komt van de exclusieve high-end EPICON-serie, maar dan een stuk betaalbaarder. 

Beknopte specificaties

Type product Satelliet Luidspreker
Frequentiebereik (-3dB) 59-34.000 Hz
Afmetingen (BxHxD) 278 x 465 x 142 mm
Gewicht 8.0 kg
Garantie 5 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours