Callisto 6C

Dali Callisto 6C wit Voorraad aanbieding

Impressie

€ 1.000,00 € 899,00

Binnen 2 tot 4 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Callisto 6C

DaliVoorraad aanbieding!

Wij hebben momenteel een set Callisto 6C in wit voorradig. Deze set mag weg voor een speciale prijs.

 

Het draadloze DALI CALLISTO-luidsprekersysteem vernieuwd Hi-Fi voor de 21e eeuw - zonder de noodzaak van gecompliceerde elektronica. Speel en stream al uw Hi-Res muziekbestanden eenvoudig en gemakkelijk via Bluetooth vanaf uw smart-apparaat of muziekserver. Het CALLISTO-hifisysteem is gemaakt in Denemarken en is gebouwd op 35 jaar DALI-audiokarakteristieken.

Elk van de draadloze DALI CALLISTO-luidsprekers hebben een Hi-Res, kabelloze verbinding met de DALI Sound Hub - het hart van het systeem. Sluit gewoon de voedingskabel aan en druk op 'Verbinden'. Het CALLISTO-systeem maakt het eenvoudig om via Bluetooth te streamen en Hi-Res-muziek vanuit vrijwel elke bron te bedienen en toch te genieten van de verbluffend gedetailleerde, transparante weergave waar DALI om bekend staat. - Maak jij je zorgen om het volume, laat wij ons zorgen maken over al het andere.

DaliOf je nu naar muziek luistert via een online streamingservice, een Hi-Res download of een CD / platenspeler, we vinden dat je muziek moet horen zoals de artiest het bedoeld heeft. Met tal van ingangen, van traditionele bekabelde verbindingen tot Bluetooth Apt-X HD en AAC - plus twee toekomstbestendige uitbreidingspoorten (bijvoorbeeld BluOS) - is CALLISTO klaar om verbinding te maken zoals u dat wilt.

DaliIn het hart van het systeem biedt de DALI Sound Hub echt compromisloos gemak voor muziek- en filmliefhebbers. Hij zendt Hi-Res audio in echte HD-kwaliteit (24bit / 96KHz) naar uw CALLISTO-luidsprekers, terwijl u de controle over de hub met uw mobiele apparaat overneemt. De Sound Hub schakelt automatisch over naar welke bron is aangesloten en kan desgewenst uit het zicht worden verborgen, omdat de afstandsbediening via Bluetooth verbinding maakt.

DALI CALLISTO 6 C  De CALLISTO 6 C maakt deel uit van ons nieuwe draadloze ecosysteem waarmee u gemakkelijk al uw Hi-Res-muziek rechtstreeks vanaf uw smart-apparaat kunt openen. Of het nu via Bluetooth (AAC / AptX HD) of de optionele BluOS-app is. De CALLISTO 6 C levert een compleet en zeer gedetailleerd driedimensionaal geluidsbeeld in zelfs grote kamers, terwijl extra breedte en diepte worden toegevoegd. De twee woofers en het grote interne kastvolume zorgen voor echt diepe basprestaties en ruimtevullende geluidsdrukniveaus. Dit alles zonder de noodzaak van gecompliceerde elektronica.

DaliDali

 

Beknopte specificaties

Type Product Boekenplank Luidsprekers
Frequency Response 37 Hz - 30 kHz
Amplifier Power 250 W
Dimensions (W x H x D) 200 x 1004 x 346 mm
Weight 22.6 kg
Garantie 5 Jaar (2 Jaar op elektronica)
Exclusief Dali Soundhub, indien gewenst dient deze apart bijbesteld te worden
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours