Callisto 2C DEMO

Dit betreft onze demo modellen. Het draadloze DALI CALLISTO-luidsprekersysteem vernieuwd Hi-Fi voor de 21e eeuw - zonder de noodzaak van gecomp...

Lees meer

Binnen 2 tot 4 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 1.199,00 € 749,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Callisto 2C DEMO

DaliDit betreft onze demo modellen.

 

Het draadloze DALI CALLISTO-luidsprekersysteem vernieuwd Hi-Fi voor de 21e eeuw - zonder de noodzaak van gecompliceerde elektronica. Speel en stream al uw Hi-Res muziekbestanden eenvoudig en gemakkelijk via Bluetooth vanaf uw smart-apparaat of muziekserver. Het CALLISTO-hifisysteem is gemaakt in Denemarken en is gebouwd op 35 jaar DALI-audiokarakteristieken.

Elk van de draadloze DALI CALLISTO-luidsprekers hebben een Hi-Res, kabelloze verbinding met de DALI Sound Hub - het hart van het systeem. Sluit gewoon de voedingskabel aan en druk op 'Verbinden'. Het CALLISTO-systeem maakt het eenvoudig om via Bluetooth te streamen en Hi-Res-muziek vanuit vrijwel elke bron te bedienen en toch te genieten van de verbluffend gedetailleerde, transparante weergave waar DALI om bekend staat. - Maak jij je zorgen om het volume, laat wij ons zorgen maken over al het andere.

DaliOf je nu naar muziek luistert via een online streamingservice, een Hi-Res download of een CD / platenspeler, we vinden dat je muziek moet horen zoals de artiest het bedoeld heeft. Met tal van ingangen, van traditionele bekabelde verbindingen tot Bluetooth Apt-X HD en AAC - plus twee toekomstbestendige uitbreidingspoorten (bijvoorbeeld BluOS) - is CALLISTO klaar om verbinding te maken zoals u dat wilt.

DaliIn het hart van het systeem biedt de DALI Sound Hub echt compromisloos gemak voor muziek- en filmliefhebbers. Hij zendt Hi-Res audio in echte HD-kwaliteit (24bit / 96KHz) naar uw CALLISTO-luidsprekers, terwijl u de controle over de hub met uw mobiele apparaat overneemt. De Sound Hub schakelt automatisch over naar welke bron is aangesloten en kan desgewenst uit het zicht worden verborgen, omdat de afstandsbediening via Bluetooth verbinding maakt.

DALI CALLISTO 2 C 
De CALLISTO 2 C is de stand-mount-oplossing in ons nieuwe draadloze ecosysteem waarmee u eenvoudig al uw Hi-Res-muziek rechtstreeks vanaf uw smart-apparaat kunt openen. Verbind via Bluetooth (AAC / AptX HD) of de optionele BluOS-module (Wi-Fi). De CALLISTO 2 C is de perfecte keuze voor kleinere kamers zonder de prestaties op te geven. De combinatie van onze 6½ "low-loss houtvezel woofer, hybride tweetermodule en het perfect uitgebalanceerde interne kastvolume vormt de basis van een zeer nauwkeurige audio-ervaring.

Dali

 

Beknopte specificaties

Type Product Boekenplank Luidsprekers
Frequency Response 47 Hz - 30 kHz
Amplifier Power 250 W
Dimensions (W x H x D) 200 x 393 x 321 mm
Weight 10.1 kg
Garantie 5 Jaar (2 Jaar op elektronica)
Exclusief Dali Soundhub, indien gewenst dient deze apart bijbesteld te worden
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours