SX-70

Cambridge Audio SX-70

Impressie

€ 199,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
SX-70

De middenluidspreker heeft een van de meest veeleisende rollen in audio. Hij moet belangrijke informatie op het scherm weergeven en tegelijkertijd het beeld van de linker- en rechterluidspreker in één naadloos geluidsbeeld samenbrengen.  De SX70 centerluidspreker is vanaf de basis ontworpen om zowel akoestisch als esthetisch perfect aan te sluiten bij de rest van de SX-reeks, voor een ongeëvenaarde home cinema-ervaring.

Cambridge AudioSolide funderingen. Goede luidsprekers beginnen bij de kast. Luidsprekers uit de SX-Serie maken gebruik van kasten waarbij uitgebreid gebruik wordt gemaakt van CAD (Computer-Aided Design) om volledig te begrijpen waar ze verstevigd en versterkt moeten worden. Waarom? Zodat elke millimeter beweging van de drivers als geluid naar de luisteraar wordt geleid en niet verloren gaat als trillingen in de kast. 

Perfecte weergave. Alle luidsprekers van de SX-Serie maken gebruik van mid-bass drivers die zijn gemaakt van behandeld papier. Dit klinkt misschien niet erg hightech, maar de indrukwekkende verhouding tussen kracht en gewicht wordt geëvenaard door een uitstekende toonkwaliteit, zodat instrumentatie helder, goed gedefinieerd en geloofwaardig klinkt. Voor de hogere frequenties is een soft dome tweeter van behandelde zijde verantwoordelijk, die dezelfde balans van realisme en verfijning biedt. 

Veel luidsprekers, één stem. Er is veel zorg en aandacht besteed aan het ontwerp van de cross-overs in de SX-Serie. Aangezien zij er volledig voor verantwoordelijk zijn dat elke driver de juiste frequentie ontvangt, hebben we hard gewerkt om zo efficiënt mogelijk aan deze eis te voldoen. Timing en stereobeeld zijn accuraat omdat de fase volledig lineair blijft van boven naar beneden.

Een ontwerp voor het leven. Luidsprekers uit de SX-Serie hebben allemaal een strak, ingetogen uiterlijk waardoor ze in uiteenlopende ruimtes kunnen staan en overal hun werk kunnen doen. Of u nu een discreet paar boekenplankluidsprekers wilt of een compromisloos 7.1 AV-systeem voor home cinema-gebruik, de SX-serie heeft de opties die passen in een inspirerende stijl.

Cambridge Audio

 

Beknopte specificaties

Type Product Center Luidspreker
GEVOELIGHEID 85dB
FREQUENTIERESPONS 65Hz - 20kHz
IMPEDANTIE 8 Ohm
DRIVERS 2 x 100 mm (4 '') woofers 1 x 25 mm (1 '') zijden dome-tweeter
AANBEVOLEN VERSTERKERVERMOGEN 10 - 100 watt
AFMETINGEN (H X B X D) 138 x 360 x 246 mm
GEWICHT 4,0 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours