SX-50

De hifi-luidsprekers van de SX-Serie zijn de perfecte partner voor de elektronica van Cambridge Audio en een breed scala aan andere apparatuur. Luidsp...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 124,50

Omschrijving
SX-50

De hifi-luidsprekers van de SX-Serie zijn de perfecte partner voor de elektronica van Cambridge Audio en een breed scala aan andere apparatuur. Luidsprekers zijn de stem van elk systeem en de techniek die nodig is om een echt goed systeem te maken, is veeleisend. 
Alles wat ons in Londen gevestigde engineering-team weet van meer dan vijf decennia audio R&D, is aanwezig in de SX Series. 

Cambridge AudioSX-50 is een paar compacte boekenplankluidsprekers die in de krapste en meest veeleisende ruimtes kunnen staan, terwijl ze toch een zelfverzekerd, kamervullend geluid produceren. 
Dankzij de zorgvuldige engineering bieden de SX50-luidsprekers de luisteraar een immens hifi-geluid en een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitsverhouding.

Solide funderingen.
Goede luidsprekers beginnen bij de kast. Luidsprekers uit de SX-Serie maken gebruik van kasten waarbij uitgebreid gebruik wordt gemaakt van CAD (Computer-Aided Design) om volledig te begrijpen waar ze versterkt moeten worden. Waarom? Zodat elke millimeter beweging van de drivers als geluid naar de luisteraar wordt geleid en niet verloren gaat als trillingen van de kast.

Perfecte weergave.
Alle luidsprekers van de SX-Serie maken gebruik van mid-bass drivers die zijn gemaakt van behandeld papier. Dit klinkt misschien niet erg hightech, maar de indrukwekkende verhouding tussen kracht en gewicht wordt geëvenaard door een uitstekende toonkwaliteit, zodat instrumentatie helder, goed gedefinieerd en geloofwaardig klinkt. Voor de hogere frequenties is een soft dome tweeter van behandelde zijde verantwoordelijk, die dezelfde balans van realisme en verfijning biedt. 

Veel luidsprekers, één stem.
Er is veel zorg en aandacht besteed aan het ontwerp van de cross-overs in de SX-Serie. Aangezien zij er volledig voor verantwoordelijk zijn dat elke driver de juiste frequentie ontvangt, hebben we hard gewerkt om zo efficiënt mogelijk aan deze eis te voldoen. Timing en stereobeeld zijn accuraat omdat de fase volledig lineair blijft van boven naar beneden.

Een ontwerp voor het leven.
Luidsprekers uit de SX-Serie hebben allemaal een strak, ingetogen uiterlijk waardoor ze in uiteenlopende ruimtes kunnen staan en overal hun werk kunnen doen. Of u nu een discreet paar boekenplankluidsprekers wilt of een compromisloos 7.1 AV-systeem voor home cinema-gebruik, de SX-serie heeft de opties die passen in een inspirerende stijl. 

Cambridge Audio

 

Beknopte specificaties

Type Product Boekenplank Luidspreker
GEVOELIGHEID 87dB
FREQUENTIERESPONS 50Hz-22kHz
IMPEDANTIE 8 Ohm compatibel
AANBEVOLEN VERSTERKERVERMOGEN 10-100 watt
DRIVERS 5,25 "(135 mm) behandelde papieren conuswoofer 1" (25 mm) zijden dome-tweeter
AFMETINGEN (HXBXD) 225 x 161 x 240 mm
GEWICHT 3,0 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours