SX-120

Cambridge Audio SX-120

Impressie

€ 249,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
SX-120

De hifi-luidsprekers van de SX-Serie zijn de perfecte partner voor de elektronica van Cambridge Audio en een breed scala aan andere apparatuur. Luidsprekers zijn de stem van elk systeem en de techniek die nodig is om een echt goed systeem te maken, is veeleisend. 
Alles wat ons in Londen gevestigde engineering-team weet van meer dan vijf decennia audio R&D, is aanwezig in de SX Series.

Cambridge AudioHoewel een subwoofer een kleiner deel van de totale frequentierespons voor zijn rekening neemt dan welke andere luidspreker dan ook, vereist hij toch een zorgvuldig ontwerp en engineering. Hij moet een diepe, krachtige bas leveren die snel en goed gedefinieerd genoeg is om naadloos te integreren met je andere luidsprekers. De SX120 subwoofer is vanaf de basis ontworpen door onze technici in Londen, met een aangepaste 8-inch driver en een krachtige 70 W RMS versterker. De componenten werden zorgvuldig met de hand uitgekozen en vervolgens als complete units afgestemd om aan deze veeleisende criteria te voldoen.
De SX-120 is bij uitstek geschikt als aanvulling op andere modellen uit de SX-luidsprekerserie en voegt een diepe en rijke bas toe aan je muziek. En dankzij onze decennialange audio-expertise krijg je deze prestaties voor een uitzonderlijk redelijke prijs. 

Vermogen wanneer nodig.
De SX120 actieve subwoofer profiteert van een interne versterker die een beroep doet op de ruime ervaring die we hebben in het ontwerpen van bekroonde versterkers. Goede subwoofer-versterkers moeten hun vermogen op een volledig lineaire manier produceren met een uitstekende stroomafgifte. We hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de SX-120 precies dat doet. 

Cambridge Audio

 

Beknopte specificaties

Type Product Subwoofer
FREQUENTIERESPONS 34Hz - 150Hz
NOMINAAL UITGANGSVERMOGEN 70W
DRIVER 1 x 8 '' (203 mm) long-throw woofer
CROSSOVER 50 - 150Hz continu / actief
MAX. HOOGTE ENERGIEVERBRUIK 100W
AFMETINGEN (BXHXD) 300 x 300 x 310 mm
GEWICHT 7,7 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours