DacMagic 100

Cambridge Audio DacMagic 100 zwart

Impressie

€ 149,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
DacMagic 100

Cambridge AudioZUIVER PROCES
Over het algemeen is de digitaal-naar-analoog-omzetter in digitale apparaten vrij slecht en haalt hij niet de beste geluidskwaliteit uit uw bronnen. De DacMagic 100 werkt door een direct digitaal audiosignaal van uw apparaat te nemen om de geluidskaart of DAC te omzeilen. Vervolgens wordt het audiosignaal digitaal verwerkt met behulp van onze speciaal ontworpen technologie, waardoor de geluidskwaliteit drastisch wordt verbeterd en vervorming wordt verminderd. Dit resulteert in meer detail, sprankelende helderheid en een diepere dimensie in al uw audio.

COMPATIBILITEIT
DacMagic 100 is zeer flexibel en ondersteunt vrijwel alle digitale bestandsformaten, inclusief de allerhoogste kwaliteit 24-bit studiomasters of lossless kwaliteitsaudiobestanden die op uw computer zijn opgeslagen. Met drie verschillende digitale connectiviteitsopties en de mogelijkheid om vier apparaten tegelijk aan te sluiten, is DacMagic 100 een echte hub voor digitale muziekverbetering. De installatie is volledig intuïtief, zodat u binnen enkele minuten kunt genieten van audio van betere kwaliteit.

GELUID STAAT VOOROP
Net als al onze producten is de DacMagic 100 vanaf de grond af aan ontwikkeld door ons ontwerpteam in ons hoofdkwartier in hartje Londen. Onze engineeringteams besteden ongelooflijk veel aandacht aan details om ervoor te zorgen dat de geluidskwaliteit de focus van het product is. Voor de DacMagic 100 omvatte dit de integratie van de allernieuwste digitaal-naar-analoog converter van marktleider Wolfson.

Cambridge Audio

 

Beknopte specificaties

Type Product DA Converter
DIGITAAL NAAR ANALOOG CONVERTER Wolfson WM8742 24-bits DAC
FREQUENTIERESPONS 20Hz tot 20kHz (± 0,1dB)
ONDERSTEUNDE FREQUENTIES VOOR DIGITALE INVOER 32 kHz, 44,1 kHz, 48 kHz, 88,2 kHz, 96 kHz, 192 kHz
MAX. HOOGTE ENERGIEVERBRUIK 5W
AFMETINGEN (BXHXD) 106 x 46 x 130 mm
GEWICHT 0,5 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours