CXN v2

De Cambridge CXN V2 kunnen wij u tijdelijk aanbieden voor Euro 949,-. Deze speciale prijs is mogelijk bij inruil van uw oude audioapparaat. Deze actie...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 1.299,00 € 949,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
CXN v2

De Cambridge CXN V2 kunnen wij u tijdelijk aanbieden voor Euro 949,-. Deze speciale prijs is mogelijk bij inruil van uw oude audioapparaat. Deze actie is tot en met 31 december 2022 mogelijk.

Een half decennium nadat de CX-serie de prestaties in zijn prijssegment opnieuw definieerde, is het tijd voor een nieuw concept, een nieuwe vormgeving en een nieuw elan.
De bekroonde CXN (V2) is nu afgewerkt in Lunar Grey, passend bij de rest van de CX Series 2-serie, en maakt het mogelijk om meerdere audiobestandstypen van meerdere bronnen af te spelen. Geniet van uw muziek, op uw manier.

Cambridge inruil weken

Cambridge AudioGemak. Geen compromissen
Iedereen houdt van het gemak van digitale audio. Niemand geniet van de compromissen die digitale audioweergave soms met zich meebrengt. Daarom is de CXN (V2) ontworpen om de moeiteloze toegankelijkheid van digitale audio te bieden, maar met de compromisloze sonische uitmuntendheid van Cambridge Audio's meer dan 50 jaar ervaring in HiFi. Gebruiksgemak ontmoet kwaliteit van prestaties.

De muziek van de wereld, hoe u het maar wilt
Digitale audio is beschikbaar uit vele bronnen - en de CXN (V2) is in staat om te leveren van degenen die u het meest liefhebt. Spotify Connect, Apple AirPlay 2, Qobuz en Tidal bieden een wereld aan content, er is Chromecast ingebouwd om het nog makkelijker te maken, en de CXN (V2) is Roon Ready om ook de ervaring van het browsen door je NAS en UPnP audio te verrijken. Voeg daar digitale optische en coaxiale ingangen, een asynchrone USB-aansluiting, aptX Bluetooth (via adapter) en internetradio aan toe, en de CXN (V2) brengt alle muziek van de planeet bij u thuis.

Cambridge AudioHet hele verhaal
De muziek te pakken krijgen die je wilt is één ding. Ontroerd raken door de natuurgetrouwheid van de weergave is iets heel anders. Daarom is de CXN (V2) uitgerust met dubbele Wolfson WM8740 digitaal-naar-analoog-omzetters - door digitale audio-informatie te upscalen naar een informatierijke 24bit/384kHz met behulp van Cambridge Audio's unieke ATF2-technologie, wordt muziek geleverd met het soort warmte, diepte, nuance en eenheid dat niet automatisch wordt geassocieerd met digitale audio.

Kracht in uw handen
De CXN (V2) beschikt over een enorme verwerkingskracht, vergelijkbaar met die van welke nominale concurrent dan ook. Het befaamde Stream Magic-platform van Cambridge Audio staat garant voor een vlotte, naadloze en stabiele luisterervaring vanaf elke bron, en de out-of-the-box compatibiliteit met MPEG-DASH en HLS betekent dat live streams even consistent en van even hoge kwaliteit zijn. 

Controle. Puur en eenvoudig
Interactie met CXN (V2) kan niet eenvoudiger of bevredigender zijn. De op maat gemaakte Cambridge Audio Stream Magic app maakt eenvoudige, stabiele en intuïtieve bediening van alle aangesloten bronnen mogelijk - stel afspeellijsten samen, stel presets in of blader gemakkelijk en comfortabel door albums. Laat vervolgens het grote, kleurrijke en heldere display uw opdrachten of de albumillustratie weergeven van de muziek waarvan u geniet.

Cambridge Audio

Beknopte specificaties

Type Product Netwerk Speler
DAC Dubbele Wolfson WM8740 24-bit DAC's
ROON READY Ja (vereist een Roon-abonnement)
DIGITAAL FILTER 2e generatie ATF2 up-sampling tot 24-bit / 384 kHz
ANALOOG FILTER 2-polig dubbel differentieel Bessel
USB AUDIO-INGANG USB Type B voldoet aan USB-audioprofiel 1.0 of 2.0 (door gebruiker te selecteren)
DIGITALE AUDIO-INGANGEN S / PDIF coaxiaal en TOSLINK optisch)
ANALOGE AUDIO-UITGANGEN Gebalanceerde XLR en ongebalanceerde RCA-analoog
DIGITALE AUDIO-UITGANGEN S / PDIF coaxiaal en TOSLINK optisch
COMPATIBILITEIT UPnP, Lokale USB-media, USB audio 1.0 en 2.0, S / PDIF Toslink en Coaxiaal, Airplay 2, Chromecast ingebouwd, internetradio, Spotify Connect, TIDAL, Qobuz, Bluetooth aptX via BT100 Bluetooth-ontvanger (niet meegeleverd)
AUDIO-FORMATEN ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x64), WMA, MP3, AAC, HE AAC, AAC +, OGG Vorbis
ETHERNET IEEE 802.3, 10 Base-T of 100 Base-T
WIFI IEEE 802.11 b / g of n (2,4 GHz)
MAX. STROOMVERBRUIK 30W
STANDBY STROOMVERBRUIK <0,5 W
AFMETINGEN (H x B x D) 85 x 430 x 305 mm
GEWICHT 3,5 kg
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours