CXA81

De Cambridge CXA81 kunnen wij u tijdelijk aanbieden voor Euro 1.099,- . Deze speciale prijs is mogelijk bij inruil van uw oude audioapparaat. Deze act...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 1.399,00 € 1.099,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
CXA81

De Cambridge CXA81 kunnen wij u tijdelijk aanbieden voor Euro 1.099,- . Deze speciale prijs is mogelijk bij inruil van uw oude audioapparaat. Deze actie is tot en met 31 december 2022 mogelijk.

CXA81 is evenwichtig, moeiteloos en verfijnd. Zijn 80 watt per kanaal geven hem volledige autoriteit over muziek, en hij wringt elke emotionele en muzikale nuance uit uw hele collectie.

Cambridge inruil weken

Cambridge AudioHet beste nog beter maken
Hoe maak je een bewonderde en succesvolle geïntegreerde versterker, die over de hele wereld respect en lof oogst, nog beter? Nou, als je een Cambridge Audio-ingenieur bent, onderzoek je elk aspect van de prestaties - en dan doe je alles wat je kunt om er 'meer' van te maken. Verfijnder, preciezer, boeiender... muzikaler. De CXA81: alles wat u zo goed vond aan de CXA80, maar dan nog beter.

Compromisloos en ongeëvenaard
Al het onderzoek, alle ontwikkeling, alle tijd en moeite die in de CXA81 is gestoken, is maar om één reden gedaan: om dit de meest volmaakte en boeiendste geïntegreerde versterker te maken die ooit voor deze prijs is aangeboden. Elke geselecteerde component en elke technische beslissing is volledig gebaseerd op de wens om vooruitgang te boeken. De CXA81 is ontworpen en gespecificeerd zonder compromissen, om het complete muzikale plaatje te leveren.

Cambridge AudioHet hele verhaal
De CXA81 is ontworpen om uw muziek tot leven te brengen, ongeacht hoe deze is opgeslagen. Hij is daarom voorzien van een volledig nieuwe digitale kaart, inclusief de geavanceerde ESS Sabre ES9016 digitaal-naar-analoog-omzetter. Dit betekent dat digitale audiobestanden tot een indrukwekkende 32bit/384kHz, of DSD256, op spectaculaire wijze tot leven worden gewekt, waarbij elk detail en elke nuance intact en volledig worden weergegeven. De CXA81 combineert ongeëvenaarde nauwkeurigheid met levendige muzikaliteit, zonder in te leveren op gebruiksgemak.

Vermogen en controle
Dankzij talrijke verbeteringen en upgrades - en dankzij een overgespecificeerde ringkerntransformator - levert de CXA81 een ontzagwekkende 80 watt vermogen per kanaal. Dit betekent dat de CXA81 de volledige controle heeft over zelfs de meest veeleisende luidsprekers, het betekent dat grote dynamische verschuivingen in de muziek volledig onder controle worden gehouden en dat het hele muzikale plaatje beschikbaar is, of u nu op een discreet achtergrondniveau speelt of op een hoog feestelijk volume.

Absolute flexibiliteit
De CXA81 is voorzien van alle aansluitmogelijkheden, zodat u volledige keuzevrijheid hebt. Naast digitale optische en digitale coaxiale ingangen, beschikt hij over ongebalanceerde stereo RCA-ingangen naast gebalanceerde XLR-aansluitingen - en draadloze connectiviteit via Bluetooth's geavanceerde aptX HD-standaard is ook aan boord. Je hoeft dus niet in te leveren op prestaties omwille van het gemak.

Cambridge Audio

Beknopte specificaties

Type Product Geïntegreerde versterker
VERMOGEN 80 W RMS bij 8 ohm, 120 W RMS bij 4 ohm
DAC ESS Sabre ES9016K2M
ANALOGE AUDIO-INGANGEN 1x gebalanceerde XLR, 4 x RCA
DIGITALE AUDIO-INGANGEN 1 x S / PDIF coaxiaal, 2 x TOSLINK optisch, 1 x USB audio, Bluetooth (geïntegreerd)
COMPATIBILITEIT TOSLINK optisch: alleen 16/24-bits 32-96 kHz PCM, S / PDIF coaxiaal: alleen 16/24-bits 32-192 kHz PCM, USB: audioprofiel 1.0 / 2.0 (standaard 2.0), tot 32-bits 384 kHz PCM, tot DSD256 of DoP256, Bluetooth: 4.2 A2DP / AVRCP ondersteunt tot aptX HD (24bit 48kHz)
UITGANGEN Luidsprekers A + B, 3,5 mm koptelefoon, voorversterkeruitgang, subwooferuitgang
MAX. STROOMVERBRUIK 750W
STANDBY STROOMVERBRUIK <0,5 W
AFMETINGEN (HXBXD) 115 x 430 x 341 mm
GEWICHT 8,7 kg
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours