CXA61

De Cambridge CXA61 kunnen wij u tijdelijk aanbieden voor Euro 899,-. Deze speciale prijs is bij inruil van uw oude audioapparaat. Deze actie is tot en...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 999,00 € 899,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
CXA61

De Cambridge CXA61 kunnen wij u tijdelijk aanbieden voor Euro 899,-. Deze speciale prijs is bij inruil van uw oude audioapparaat. Deze actie is tot en met 31 december 2022 mogelijk.

De CXA61 is 60 watt per kanaal aan pure opwinding. Het is een krachtige en oprechte luisterervaring, zonder details of precisie prijs te geven - dus hij voelt zich net zo thuis in de mosh-pit als op het conservatorium.

Cambridge AudioCX Serie 2. Het geluid van vooruitgang.
Een half decennium nadat de CX-serie de prestaties in zijn prijssegment opnieuw definieerde, is het tijd om opnieuw te verbeelden, opnieuw te ontwerpen en nieuw leven in te blazen. De gloednieuwe CXA61 en CXA81 geïntegreerde versterkers bouwen voort op de fundamenten die werden gelegd (en de Awards die werden gewonnen) door de CXA60 en CXA80, maar met een frisse en vooruitstrevende kijk.

Laat uw muziek u beroeren
De CXA61 is ontworpen om u dichter bij de muziek te brengen waarvan u houdt. Hij is ontworpen om je recht in het hart van je favoriete opnames te plaatsen en je het verhaal van elke noot te vertellen op de meest natuurlijke, moeiteloze en gedetailleerde manier die je je kunt voorstellen. Analoog of digitaal, lo-fi of hi-res, de CXA61 laat de muziek je brengen waar jij naar toe wilt.

Cambridge AudioCompromisloos geluid
De CXA61 is ontworpen, verfijnd en geperfectioneerd met slechts één doel voor ogen: het leveren van het meest opwindende muzikale geluid dat u ooit heeft meegemaakt. Elke componentkeuze en elke technische beslissing is genomen om kleuring van het geluid tot een minimum te beperken en de nauwkeurigheid ervan te maximaliseren. Cambridge Audio heeft al zijn 50 jaar ervaring benut om van de CXA61 zijn meest volmaakte geïntegreerde versterker ooit te maken.

Alles uit de muziek
Omdat hij ontworpen is om de maximale muzikale ervaring te bieden, ongeacht waar de muziek vandaan komt, heeft de CXA61 een volledig opnieuw ontworpen digitale kaart met de industriestandaard ESS Sabre ES9010 K2M digitaal-naar-analoog convertor. De CXA61 kan digitale audiobestanden tot state-of-the-art 32bit/384kHz en DSD256 resoluties briljant tot leven brengen, en combineert daarbij gebruiksgemak met prestaties op een manier die tot nu toe ongekend was.

Vermogen zonder vervorming
Een oversized ringkerntransformator geeft de CXA61 een gespierd vermogen van 60 watt voor elk kanaal. Zorgvuldige engineering zorgt voor superlage vervormingsniveaus en superieure elektrische efficiëntie. Het resultaat is een versterker met onbeperkte vermogensreserves, klaar om het dynamische potentieel van alle luidsprekers te maximaliseren en in staat om op elk volumeniveau te spelen zonder stress of vervorming.

Volledige muzikale vrijheid
Koppel elk Bluetooth-apparaat aan de CXA61 om tot aptX HD-kwaliteit audio te streamen. Omdat er geen noodzaak is om je muzikale ervaring in gevaar te brengen wanneer je besluit om de kabel door te knippen.

Cambridge Audio

Beknopte specificaties

Type Product Geïntegreerde versterker
VERMOGEN 60 W RMS bij 8 Ohm, 90 W RMS bij 4 Ohm
DAC ESS Sabre ES9010K2M
ANALOGE AUDIO-INGANGEN 4 x RCA, 1 x 3,5 mm mp3-ingang (voorpaneel)
DIGITALE AUDIO-INGANGEN 1 x S / PDIF coaxiaal, 2 x TOSLINK optisch, 1 x USB audio, Bluetooth (geïntegreerd)
COMPATIBILITEIT TOSLINK optisch: alleen 16/24-bits 32-96 kHz PCM, S / PDIF coaxiaal: alleen 16/24-bits 32-192 kHz PCM, USB: audioprofiel 1.0 / 2.0 (standaard 2.0), tot 32-bits 384 kHz PCM, tot DSD256 of DoP256, Bluetooth: 4.2 A2DP / AVRCP ondersteunt tot aptX HD (24bit 48kHz)
UITGANGEN Luidsprekers A + B, 3,5 mm koptelefoon, voorversterkeruitgang, subwooferuitgang
MAX. STROOMVERBRUIK 600W
STANDBY STROOMVERBRUIK <0,5 W
AFMETINGEN (HXBXD) 115 x 430 x 341 mm
GEWICHT 8,3 kg
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours