Alva ST

De Cambridge ALVA ST kunnen wij u tijdelijk aanbieden voor Euro 999,-. Deze speciale prijs is mogelijk bij inruil van uw oude audioapparaat. Deze acti...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 999,00 € 749,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Alva ST

De Cambridge ALVA ST kunnen wij u tijdelijk aanbieden voor Euro 999,-. Deze speciale prijs is mogelijk bij inruil van uw oude audioapparaat. Deze actie is tot en met 31 december 2022 mogelijk.

 

Vinyl brengt een authentiek geluid en beleving. Cambridge Audio heeft de Alva ST ontworpen om het authentieke geluid nog beter te beleven.  


Gemakkelijk te gebruiken

De Alva ST is ontworpen voor mensen die naar top kwaliteit geluid willen luisteren. Cambridge Audio maakt het hierbij voor de gebruiker makkelijk om gebruik te maken van de platenspeler. De platenspeler is immers voorzien van alle componenten die nodig zijn om een waanzinnig geluid te weeg te brengen. Om het voor u nog makkelijker te maken zijn al deze componenten bij aanschaf al geïnstalleerd. De Alva ST verbindt met bijna ieder audio-systeem. De platenspeler heeft zelfs een bluetooth functie.


Hi-Res Bluetooth

Ingebouwde Bluetooth aptX HD liberates onderscheidt de Alfa ST van de rest van de platenspelers. Hierdoor kan muziek door middel van Bluetooth naar elke bluetooth audio-kit, inclusief hoofdtelefoons, tot wel 24bit/48kHz Hi-Res worden gestreamd.


Geïntegreerde Phono-trap

De Alva ST heeft een geïntegreerde phone-trap, die is gebaseerd op Cambridge Audio's prijswinnende Alva Duo. Hierdoor hoort u elk detail tot in perfectie. U kunt tevens de phone-trap van het deck deactiveren. Dit is ideaal als uw versterker er al een heeft, of als u potientiële upgrades niet wil uitsluiten.


Voorgeïnstalleerde MM Cartridge 

Na uren van studie heeft Cambridge Audio besloten de Audio Technica Moving Magnet cartridge alvast in de Alva ST te verwerken. Hierdoor zal de set-up niet lang duren. 


Belt Drive

De Alva St gebruikt een belt-drive methode, aangevuld door een elektronische motor speed control. Nadat de belt is geplaatst hoeft u hier niet meer naar om te kijken. U kunt gemakkelijk switchen tussen het spelen van albums en singles door middel van twee knoppen op de platenspeler. 


All-New Tonearm

Na urenlang testen hebben Cambridge Audio’s technici een nieuwe toonarm met hoge massa en lage resonantie geselecteerd voor de Alva TT tweede generatie en Alva ST. Door het minimaliseren van resonantiefrequenties in combinatie met de cartridge, kunt u maximale detail uit uw platen halen. Een afneembare gegoten aluminium headshell maakt het verwisselen van cartridges eenvoudig.


Designed for Life

Een platencollectie gaat een leven lang mee, dus waarom zou een platenspeler dat niet kunnen? Cambridge Audio heeft de Alva ST  zo gebouwd dat hij tegen een stootje kan. De bovenplaat bestaat uit een 1 mm aluminiumplaat en een laag EVA om trillingen te absorberen, op MDF. Hij is gevat in een composiet chassis en weegt een indrukwekkende 9 kg. Een geruststellende solide constructie, met ook nog eens geweldige akoestische kwaliteiten.

Beknopte specificaties

Type product Platenspeler
Type platenspeler Belt-drive
Platter Die Cast Aluminium
Platter gewicht 645.3g
Audio Out RCA Phono/Line Level (Switchable)
Bluetooth SBC/aptX/aptX HD
Dimensies (W x H x D) 435 x 139 x 367mm
Gewicht 9kg
Cartridge Moving Magnet
Cartridge Cantilever Alloy Tube
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours