HTM 6

Bowers & Wilkins HTM 6 zwart

Impressie

€ 549,00

Binnen 1 werkdag gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
HTM 6

HTM 6: Een slanke luidspreker speciaal voor het centerkanaal met een aanzienlijk vermogen en precisie, uitgerust met de Decoupled Double Dome-tweeter plus twee 5-inch Continuum Cone-drivers.

In de onderstaande film worden de luidsprekers uit de Bowers & Wilkins 600-series voorgesteld.

De nieuwe Bowers & Wilkins 600 Series reeks bestaat uit vier luidsprekers en bijpassende subwoofers die zijn uitgerust met diverse verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers. Zo geniet je zowel van alle muziek uit je platencollectie als wel het ervaren van de ultieme home theatre ervaring.

‘’De 600 Series is de perfecte instap in de Bowers & Wilkins hifi-audio-ervaring. John Bowers’ missie om de beste geluidskwaliteit te leveren en nieuwe standaarden in audioprestaties te creëren komt tot uitdrukking in deze nieuwe reeks." - Richard Campbell, Chief Revenue Officer bij Bowers & Wilkins.

Continuum Cone-driver
De verbeterde kwaliteit van de nieuwe 600 Series komt naar voren door de integratie van technologieën die eerder zijn toegepast in de Diamond-reeks, het vlaggenschip van Bowers & Wilkins. De nieuwe reeks is uitgerust met het gepatenteerde Continuum materiaal, voor een ongekende transparantie en precisie in het middenbereik.

De nieuwe 600 Series biedt een vernieuwde versie van de Decoupled Double Dome Tweetertechnologie. Door deze technologie te combineren met de nieuwe Continuum drivers levert de 600 Series ongekende muziekprestaties voor een betaalbare prijs.

Beknopte specificaties

Type product Center speaker
Description 2-way vented-box system
Drive units 1x ø25mm aluminium dome high-frequency
1x ø130mm Continuum cone bass / midrange
Frequency Range -6dB at 42Hz and 33kHz
Frequency Response 72Hz - 28kHz ±3dB
Sensitivity 87dB spl (2.83Vrms, 1m)
Nominal impedance 8Ω (minimum 4.3Ω)
Recommended amplifier power 30W - 120W into 8Ω on unclipped programme
Dimensions H x W x D 160mm x 480mm x 255mm ( 279mm including grille and terminals )
Weight 7.65kg

Bijlagen

  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours