25 jaar Anniversary Edition 607 S2

De 607 S2 Anniversary Edition biedt een vermogen en schaal die je bij zijn compacte formaat niet zou verwachten en bevat de Continuum™ conus en opgewa...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 350,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
25 jaar Anniversary Edition 607 S2

De 607 S2 Anniversary Edition biedt een vermogen en schaal die je bij zijn compacte formaat niet zou verwachten en bevat de Continuum™ conus en opgewaardeerde wisselfilters voor buitengewone resolutie en muzikaliteit. Hij is ideaal voor de weergave van stereogeluid of surround sound.

 

 

For the love of music – iconische 600-serie viert 25 jaar succes met nieuwe Anniversary Edition-reeks.
De 600 Series biedt muziekliefhebbers al 25 jaar een betaalbare kennismaking met het luidsprekerassortiment voor audiofielen van Bowers & Wilkins. De nieuwe serie is na de legendarische 800 Series Diamond, de luidsprekerserie die Bowers & Wilkins het langst achtereen verkopen.

 

Zelfde formaat, nog meer details.
De 607 S2 Anniversary Edition is ideaal voor kleinere ruimtes en onthult een ongelofelijke diepte en dynamiek in je muziek. Of je nu naar muziek luistert of hem in een surround sound-opstelling integreert voor jouw thuisbioscoop, de 607 S2 Anniversary  Edition presteert perfect omdat hij dezelfde revolutionaire technologieën gebruikt als de andere luidsprekers in deze serie.

 

Prachtige gelaagde details.
De nieuwe 607 S2 Anniversary Edition bevat een verfijnde en opgewaardeerde versie van de uitstekend presterende ontkoppelde dubbele dome-tweeter, die de break-up-grens bij 38 kHz legt. Het resultaat? Nauwkeurige en meeslepende weergave van uw favoriete muziek.

Bowers & Wilkins

 

Echt verbluffend geluid.
Stemmen en instrumenten worden met zuiverheid en precisie gereproduceerd dankzij de revolutionaire Continuum conus, die ook in Bowers & Wilkins' topklasse 800 Series Diamond luidsprekers zit. Continuum zorgt voor helderdere en nauwkeurigere prestaties en werd aanvankelijk alleen in Bowers & Wilkins allerbeste modellen toegepast.

Bowers & Wilkins

 

Opgewaardeerde en geoptimaliseerde wisselfilters.
Naast feestelijke cosmetische aanpassingen is de 600 Serie Anniversary Edition ook voorzien van een nieuw, geoptimaliseerd wisselfilterontwerp met zorgvuldig geselecteerde componenten, waardoor je muziek zich op een rijkere manier aan je openbaart.

Bowers & Wilkins

Beknopte specificaties

Type product Luidspreker
Kenmerken Ontkoppelde dubbele dome-tweeter van aluminium
Continuum™ conus bas-middentoner
Flowport™
Afmetingen Hoogte: 300 mm (11,8")
Breedte: 165 mm (6,5")
Diepte: 207 mm (8,1") alleen kast 231 mm (9,1") incl. rooster en aansluitingen
Netto gewicht 4,7 kg (10,4 lb)
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours