SoundWear Companion speaker

Bose SoundWear Companion speaker

Impressie

€ 299,00 € 249,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

  • Veilig betalen via bekende betaalmogelijkheden
  • Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!
  • Beste Hifi winkel van 2012 t/m 2016
  • Ervaar dit product in onze winkel.

Omschrijving
SoundWear Companion speaker

Tijdelijke actie van 11 juli t/m 3 september 2019.

SoundWear Companion speaker
BETER GELUID OM TE DRAGEN

Hands free. Ears free.
Je wilt je muziek natuurlijk altijd bij je hebben. Maar je wilt niet altijd een hoofdtelefoon opzetten en je omgeving buitensluiten. Dat hoeft ook niet. De SoundWear Companion speaker is speciaal voor jou ontworpen. Deze wearable speaker biedt het beste van twee werelden omdat je maximaal van je muziek geniet zonder je omgeving buiten te sluiten of te storen. Hij ligt comfortabel op de schouders en geeft je vol en helder geluid dat tegelijkertijd voor anderen wordt geminimaliseerd. Dankzij de befaamde waveguidetechnologie hoef je je over de prestaties geen zorgen te maken.

Bose SoundWear Companion speaker

Bose SoundWear Companion speakerWEARABLE-TECHNOLOGIE – MET EEN BEKEND GEZICHT
Bij sommige wearables gaat het alleen om het uiterlijk. Maar niet in dit geval. Elk onderdeel van de speaker is met zorg ontworpen voor een betere geluidskwaliteit. Maar zelfs een revolutionair product kan profiteren van een beproefde technologie, zoals onze waveguidetechnologie. Daarom gebruiken we twee waveguides van 28 cm voor vol en rijk geluid dat door geen enkele andere wearable speaker wordt geëvenaard.

OMGEVEN DOOR GELUID.
BEWUST VAN JE OMGEVING
.
Zet hem op. Loop rond. Neem een gesprek aan of stel Siri een vraag. Met deze speaker ben je niet gebonden aan je apparaten en hou je contact met je omgeving.

Bose SoundWear Companion speaker

DE LANGE GESCHIEDENIS VAN INNOVATIES WORDT VOORTGEZET…
Het is heel verrassend om eens terug te kijken. Stereospeakers met meer geluid uit de achterkant dan de voorkant van de speaker. Compacte stereosystemen met één speaker in plaats van stapels apparatuur. Noise cancelling-hoofdtelefoons die alles op zijn kop zetten. Dit zijn maar een paar innovaties uit onze rijke geschiedenis. Pas als je deze producten ook echt had uitgeprobeerd, merkte je het enorme verschil. Daarom blijven we innoveren om producten te maken die jouw leven aangenamer maken – op manieren waar je zelf nog nooit aan had gedacht.

De SoundWear Companion speaker is daar het nieuwste voorbeeld van. Probeer hem maar. En probeer je daarna een dag zonder deze speaker voor te stellen.

Bose SoundWear Companion speaker highlights

Robuust
en comfortabel.

Bose SoundWear Companion speakerDe technologie die voor zo veel bas zorgt, buigt mee met de nekband. We hebben ook speciale materialen gebruikt, zoals buigbaar, vorm behoudend metaaldraad omsloten door silicone die ook in de gezondheidszorg wordt gebruikt en precies zover gebogen kan worden dat de nekband goed over je schouders blijft liggen. Hij is zo comfortabel dat je na een dag dragen bijna vergeet dat je hem omhebt.

Verwisselbaar. Rekbaar. Duurzaam.
De speaker is niet het enige waar we obsessief aan hebben gewerkt. Onze speciaal ontworpen hoezen zijn akoestisch transparant, dus niets zit het geluid in de weg. Bovendien zijn ze niet statisch, dus je haar en kleding blijven niet plakken. En de stof is in vier richtingen rekbaar voor een optimale pasvorm. Verkrijgbaar in de kleuren Heather Gray, Midnight Blue en Dark Plum.

De SoundWear speaker wordt standaard geleverd met een zwarte hoes.

Bose SoundWear Companion speaker hoezen

Eén app. Uitgebreide bediening.
Bose SoundWear Companion speaker appMet de Bose Connect-app haal je heel eenvoudig het maximale uit je product. Je krijgt tips, kunt productfuncties ontgrendelen en kunt je instellingen aanpassen, zodat je meer tijd overhoudt voor je muziek.

Je kunt ook eenvoudig al je Bluetooth-verbindingen beheren. Met één swipe ga je van bellen op je smartphone naar muziek luisteren op je tablet of film kijken op je laptop. En als je een podcast of praatprogramma op de radio volgt, kun je de spraakkwaliteit verbeteren met de dialoogmodus.

Beknopte specificaties

Afmetingen Speaker:19 x 17,8 x 4,4 cm (h x b x d) (260 g)
In- en uitgangen Micro-B usb-poort
Aanvullende details Bluetooth-bereik: 9 m
Oplaadtijd accu: Tot 3 uur
Gebruiksduur accu: Een volle accu gaat gemiddeld tot 12 uur mee
Inhoud van de doos SoundWear Companion speaker / SoundWear Companion-speakerhoes – zwart / Usb-oplaadkabel
Garantie 2 jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours