Soundtouch 300 + Acoustimass 300 bundel

Soundtouch 300 + Acoustimass bundel

Impressie

€ 1.598,00

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

  • Veilig betalen via bekende betaalmogelijkheden
  • Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!
  • Beste Hifi winkel van 2012 t/m 2016
  • Ervaar dit product in onze winkel.

Omschrijving
Soundtouch 300 + Acoustimass 300 bundel

Vaak wordt de soundbar gezien als een gewone oplossing voor ruimtebesparende home cinema. Maar Bose gaat niet voor 'gewoon'.

De SoundTouch 300 soundbar biedt de beste prestaties, ruimtelijkheid en het beste laag van alle eendelige tegenhangers van dit formaat. Elke centimeter van deze soundbar zit boordevol technologie die het beste haalt uit alles wat je kijkt en luistert. Custom drivers, QuietPort- en PhaseGuide-technologie... en de indruk dat je geluid hoort uit richtingen waar zich geen luidsprekers bevinden. Bij elkaar zorgt dit voor een eersteklas audio-ervaring voor al je entertainment. 

... en het geheel oogt net zo goed als het klinkt
Een sterk staaltje vakmanschap. De slanke, draadloze soundbar heeft een bovenkant van hoogwaardig glas en een oogstrelende, geperforeerde metalen grill rondom. Maak je geen zorgen over het geharde glas. Het is even sterk als aluminium van dezelfde dikte, maar ziet er veel mooier uit.

MINDER GEDOE, MEER MUZIEKWifi/Bluetooth
Bij de SoundTouch 300 speaker heeft Bose veel moeite gestoken in het zo moeiteloos mogelijk maken. Dat merk je – en niet alleen aan de home-cinema-ervaring. Je kunt je muziek beluisteren op de manier die jij wilt, zonder je zorgen te maken over welke technologie het beste is. Speel muziek rechtstreeks af vanaf een telefoon of tablet met Bluetooth® of maak verbinding met je wifi-netwerk om thuis muziek te luisteren zonder telefoon.

Verbluffende bas. Draadloze verbinding.

Combineer de Soundtouch 300 met de Acoustimass 300 wireless bass module, zodat het basgeluid echt voelbaar wordt. Hij is specifiek ontworpen voor de SoundTouch 300 soundbar en de beste Acoustimass-module voor onze home-cinemasystemen. Betere prestaties krijg je niet van een subwoofer van dit formaat. Via een draadloze verbinding met de soundbar maakt hij alles wat je luistert of kijkt nog intenser.Opbouw Acoustimass 300

EEN ICOON IN GELUID EN STIJL

De Acoustimass 300 wireless module oogt met zijn bovenkant van hoogwaardig glas veel mooier dan de gebruikelijke subwoofers of home-cinema-apparatuur. We hebben het dan ook niet over een doorsneeproduct. Deze nieuwe subwoofer biedt een dynamische reeks laag dankzij een krachtige driver en een royale poort met QuietPort-technologie die vervorming praktisch elimineert.

Acoustimass 300 Virtually Invisible 300Maak het compleet

Verrijk je home-cinema-ervaring door de Acoustimass 300 module toe te voegen aan je SoundTouch 300 soundbar. Een verbluffend effect, zeker gezien het compacte formaat. Maar er zijn meer compacte extra's verkrijgbaar. De Virtually Invisible 300 wireless surround speakers maken het pakket compleet en zorgen voor een volledige surround-soundervaring. Net als de Acoustimass-module hebben ze een draadloos bereik van 9 meter. Met een" hoogte van nog geen 10 cm passen ze in elke ruimte.

 

SoundTouch-app
SoundTouch speakers groeien met je mee. Als je een hebt, kun je er altijd meer toevoegen. Ze werken allemaal samen. Dus als jij naar een andere ruimte gaat, gaat je muziek met je mee. De gratis SoundTouch-app biedt uitgebreide bediening van je SoundTouch 300 soundbar – en eigenlijk elk SoundTouch-product – vanaf een smartphone of tablet. Blader door je muziek en bedien die overal in huis. Begin meteen met streamen of gebruik de app om eenvoudig persoonlijke presets voor je favoriete muziek en zenders in te stellen.

Beknopte specificaties

Type product Soundbar + Subwoofer
In- en uitgangen 1x HDMI-uitgang met Audio Return Channel (ARC) - 1x HDMI-ingang - 1x optische digitale audioaansluiting - 1x ethernetpoort voor SoundTouch en software-updates via een netwerk - 1x 3.5mm aansluiting voor ADAPTiQ-systeemconfiguratie - 1x 3.5mm aansluiting voor een kabel naar de basmodule - 1x micro-usb-aansluiting
Ondersteunde audio-indelingen Dolby Digital - DTS
Compatibiliteit videobron HDMI- en 4K-weergave
Afmetingen (d x b x h) Soundbar 97.8 x 5.7 x 10.8 cm Subwoofer 29.5 x 29.5 x 32.5 cm
Gewicht Soundbar 4.7 kg Subwoofer 13.6 kg
Garantie 2 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours