SoundSport wireless headphones

Bose SoundSport wireless headphones aqua

Impressie

€ 179,00 € 149,00

Binnen meer dan 2 weken gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
SoundSport wireless headphones

Gemaakt om je vooruit te helpen, niet af te remmen

Sporten vraagt veel van je. Daarom vraag jij om draadloze oortjes die de uitdaging aankunnen. Met SoundSport wireless headphones kun je onbelemmerd sporten met krachtige audio. De oortjes blijven stevig en comfortabel zitten.

Bose Soundsport wireless headphones

Bose SoundSport WirelessEen unieke combinatie van comfort en stabiliteit

Tijdens een work-out moeten je oortjes blijven zitten en dat is waarvoor deze speciaal zijn ontworpen. Zo comfortabel dat jij je volledig op je work-out kunt richten. De oordopjes hebben een unieke vorm die een zachte afdichting vormt bij de ingang van het gehoorkanaal, waardoor de audioprestaties verbeteren. De langere flexibele vleugel biedt steun en zorgt voor meer stabiliteit.

 

 

Geen lastige kabels dankzij Bluetooth® en NFC

Je wilt een snelle, draadloze verbinding die je niet tegenhoudt. SoundSport wireless headphones maken dit waar. Ze kunnen moeiteloos aan je Bluetooth-apparaat worden gekoppeld.

Zweet- en weerbestendig ontwerp

Of je nu de elementen trotseert tijdens het joggen of je in het zweet werkt in de sportschool, deze sportoortjes houden je in beweging. De akoestische poorten zijn zo geplaatst dat ze bestand zijn tegen zweet en weersinvloeden, en een hydrofoob doek houdt vocht buiten.

Bose app

Een app kan het verschil maken

We willen dat je alles uit je hoofdtelefoon haalt. We hebben daarom deze gratis app ontwikkeld waarmee het makkelijker is dan ooit om verbinding te maken en te schakelen tussen apparaten. Je krijgt ook producttips en kunt je instellingen helemaal naar wens aanpassen. Zie hoe een simpele, intuïtieve app een wereld van verschil maakt.

 

 

 

Bose Sport wireless lifestylefoto

Beknopte specificaties

Type product Sport hoofdtelefoon
Aanvullende details Oplaadbare lithium-ionaccu, Oplaadtijd: 2 uur, Gebruiksduur accu: 6 uur na volledig opladen
Inhoud van de doos SoundSport wireless headphones, StayHear+ sportoordopjes in 3 maten, Usb-oplaadkabel, Draagetui, Beknopte installatiehandleiding, Garantiekaart
Afmeting zonder kabel Hoofdtelefoon:3,05 x 2,5 x 3,05 cm (h x b x d) (23 g)
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours