SoundSport Free wireless headphones

Bose SoundSport Free wireless headphones blauw

Impressie

€ 199,95

Binnen meer dan 2 weken gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
SoundSport Free wireless headphones

Geen kabels. Niets houdt je tegen.

ONZE EERSTE VOLLEDIG DRAADLOZE IN-EAR HOOFDTELEFOON.

Geniet van helder en krachtig geluid uit de eerste volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon van Bose. Die is ontworpen om stevig en comfortabel te blijven zitten. Bovendien zit hij boordevol technologie die je work-out extra drive geeft.

VERBETERD ONTWERP

Bose heeft veel aandacht besteed aan de technologie van deze oordopjes, van nauwkeurig afgestemde circuits voor beter geluid tot het afstellen van de antenne voor maximale Bluetooth®-signaalsterkte. Het resultaat? Een hoofdtelefoon met een heldere en consistente muziekweergave, of je je telefoon nu in je hand of zak of aan je arm hebt of boven op de loopband hebt gelegd – en dat zonder kabels.

Bose SoundSport Free WirelessOpvallende in-ear die niet uitvalt

Deze hoofdtelefoon biedt een ongeëvenaarde combinatie van comfort en stabiliteit. Het oorstuk van onze StayHear+ Sporttips is namelijk zo ontworpen dat je overal in je oor evenveel druk voelt en de vleugel vormt zich naar de bovenrand van je oor. Ze vallen niet uit en blijven comfortabel zitten. Zo kun jij je concentreren op je best mogelijke work-out.

Optimaal vermogen voor maximale prestaties

Betere sportprestaties vergen jaren inspanning. Hetzelfde geldt voor de audioprestaties van een hoofdtelefoon. En wij hebben er tientallen jaren aan gewerkt. De volumeafhankelijke EQ en digitale signaalverwerking van Bose geven je muziek op elk volume vol en gebalanceerd geluid. Hoe druk het ook is op de sportschool, je afspeellijst houdt je lekker aan de gang.

Bose SoundSport Free WirelessBezweet. Maar niet bezorgd.

Vocht en hoofdtelefoons gaan normaal niet goed samen. Maar Bose heeft een oplossing gevonden. Dankzij waterafstotend gaas in de open poorten blijft de binnenkant droog. Deze oordopjes kunnen tegen zweet en regen, dus een paar spetters zijn geen excuus meer om binnen te blijven.

VEEL MEER DAN EEN ETUI

Volledig opgeladen gaan de oordopjes tot vijf uur mee, genoeg voor zo'n beetje elke work-out. Na gebruik doe je ze in het etui om op te laden. Het etui is een veilige bewaarplek en biedt twee extra oplaadbeurten (oftewel een accuduur van 10 uur), zodat ze er altijd klaar voor zijn. 15 minuten opladen is al voldoende voor 45 minuten speeltijd.

Bose SoundSport free WIreless etui

 

 

Beknopte specificaties

Type product Sport in-ears
Volledig draadloos Volledige bewegingsvrijheid
Waterbestendig De IPX4-classificatie geeft aan dat deze oordopjes bestand zijn tegen zweet en regen
Betrouwbare verbindingen Ontworpen voor optimale betrouwbaarheid en maximaal bereik van draadloze signalen
Etui en lader Accuduur van 5 uur. Bewaar de oordopjes veilig in het etui en laad ze tegelijkertijd op. Het etui biedt een accuduur van 10 uur
Afmetingen/gewicht Hoofdtelefoon:3,12 x 2,5 x 3 cm (h x b x d) (15 g elk)
Etui:3,75 x 10 x 4,75 cm (h x b x d) (80 g)
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours