Quietcomfort 35 wireless II

Bose Quietcomfort 35 II zwart

Impressie

€ 349,00

Binnen meer dan 2 weken gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Quietcomfort 35 wireless II

De beste van Bose.
Nu nog beter.

GEEN RUIS. GEEN KABELS. ALLEEN JE MUZIEK.

Stilte is stiller en muziek klinkt beter door noise cancelling van wereldklasse. Zodat jij gewoon kunt luisteren en niets je in de weg zit. En nu zijn ze nog beter omdat je tussen drie niveaus van noise cancelling kunt schakelen. De extreem goede werking van deze noise cancelling hoofdtelefoon kunt u bij Poulissen Audio Video Center in Roermond ervaren. Vraag naar een demonstratie.


Zet de knop om.
En laat je meeslepen.

Je kent dat gevoel wel. Het gevoel dat je krijgt als de buitenwereld lijkt te verdwijnen en je helemaal opgaat in je muziek. Dat is precies wat er gebeurt als je met de actieknop onze Acoustic Noise Cancelling-technologie inschakelt. De technologie meet en vergelijkt continu omgevingslawaai en reageert hierop door het lawaai te blokkeren met een tegengesteld signaal. Maar daar is het niet bij gebleven. Met de actieknop kun je tussen drie niveaus van noise cancelling schakelen en die nauwkeurig afstemmen op je omgeving. Dus welk gevoel je muziek je ook geeft, je kunt het echt voelen zonder dat iets je in de weg zit.


STEL HET NIVEAU IN EN GA OP IN JE MUZIEK.

Maar daar is het niet bij gebleven. We hebben ze nog beter gemaakt, want met de actieknop kun je drie verschillende niveaus van noise cancelling instellen. Zo kies je precies de juiste instellingen voor jouw muziek en omgeving.

Bose Quietcomfort 35 ii
Je persoonlijke assistent bij de hand

We hebben het gebruik van de standaard virtual assistant van je telefoon, zoals Siri of je Google Assistent, gemakkelijk gemaakt. Hou gewoon de multifunctionele knop ingedrukt en begin met praten. Je hoeft niet eens je telefoon te pakken om muziek te luisteren of antwoord op je vraag te krijgen.


BETER ONTWERP

Als je je muziek overal mee naartoe wilt nemen, heb je een hoofdtelefoon nodig die dat aankan. De stootvaste materialen, nylon met glasvezel en roestvrijstaal maken hem perfect voor onderweg. Maar als je hem overal mee naartoe neemt en de hele dag muziek wilt luisteren, moet hij ook comfortabel zitten. Daarom is de hoofdband van de QC35 headphones niet gewoon zacht; hij is luxueus. Alcantara® – het zachte materiaal dat wordt gebruikt op jachten en luxe bolides – zorgt voor ultiem comfort, de hele dag lang. Bovendien zijn de zachte oorkussens gemaakt van een synthetisch proteïneleer, zodat je niet eens voelt dat je een hoofdtelefoon draagt.


20 uur
met een volle accu

Maar liefst 20 uur luisterplezier, genoeg voor een hele afspeellijst. Als de accu uiteindelijk leeg is, kun je na 15 minuten opladen weer 2,5 uur door. En als je accu op een onverwacht moment leeg is, sluit je de gewoon meegeleverde kabel aan om muziek te blijven luisteren.


Verbluffend geluid op elk volume

Je wilt muziek met vol en helder geluid, ongeacht het volume. Daarom hebben de drivers volumeafhankelijke EQ voor betere prestaties dan ooit. Of je nu op kantoor stilletjes muziek luistert of het volume flink moet verhogen in een drukke straat, je krijgt overal dezelfde, consistente kwaliteit.

Bose app voor Quietcomfort
Een app kan het verschil maken

We willen dat je alles uit je hoofdtelefoon haalt. Daarom ontwikkelden we deze gratis app waarmee het makkelijker is dan ooit om verbinding te maken en te schakelen tussen apparaten. En dat is lang niet alles. Je kunt het noise cancelling-niveau ook direct via de app instellen. We zijn altijd bezig om dingen beter te maken. Elke update biedt nieuwe functies, betere integratie en productupdates. Zie hoe een simpele, intuïtieve app een wereld van verschil maakt.

Reizen wordt nog leuker

Je QC35 wireless headphones II is al een trouwe reisgenoot – en nu kan deze zelfs nog meer. Je kunt nu direct via je hoofdtelefoon Google Translate gebruiken. Vraag de Google Assistent gewoon om hulp bij een taal. Zeg bijvoorbeeld ‘Help me communiceren in het Spaans’ om de conversatiemodus te starten en zo tijdens je reis met anderen te kunnen praten. Je hebt alleen maar de Google Assistent voor Android of de Google Assistent-app voor iPhone-apparaten nodig. Download de Bose Connect-app om toekomstige updates en tips te ontvangen en de instellingen te personaliseren. Zo hou je meer tijd over om van je muziek te genieten en je volgende avontuur te plannen.

 

Beknopte specificaties

Type product Draadloze hoofdtelefoon
Acoustic Noise Cancelling Meet en vergelijkt continu omgevingslawaai en reageert hierop door het lawaai te blokkeren met een tegengesteld signaal
Volumeafhankelijke EQ Voor evenwichtige prestaties op elk volume
Duidelijke telefoongesprekken Horen en gehoord worden. Zelfs als het winderig of lawaaiig is
Regelbare Noice Cancelling Gebruik de actieknop om een van de drie instellingen te selecteren
Gesproken instructies Voor koppeling via Bluetooth®
Accu Luister tot 20 uur muziek. En na een snelle oplaadbeurt van 15 minuten kun je nog eens 2,5 uur vooruit
Lengte kabels 18 x 17 x 8,1 cm
Afmetingen (H x B x D) Audiokabel 1,2 m / USB kabel 30,5 cm
Gewicht (zonder kabel) 0,31 kg
Inhoud van de doos QC35 wireless headphones II, Usb-oplaadkabel, Audiokabel, Draagetui
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours