Noise Cancelling Headphones 700

Noise Cancelling Headphones 700 zilver

Impressie

€ 399,00

Binnen 2 tot 5 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Noise Cancelling Headphones 700

Binnenkort verkrijgbaar.

Augmented audio. Nu realiteit.
Bose Noise Cancelling Headphones 700 bieden alles wat je verwacht – plus mogelijkheden die je voor onmogelijk hield. Zie ze als een smarthoofdtelefoon waarmee je je omgeving bewust ervaart en snel toegang hebt tot je spraakassistent. Of voer probleemloos een telefoongesprek dankzij het krachtigste microfoonsysteem voor spraakdetectie. En dan heb je nog Bose AR, een uniek platform voor audio-AR dat een verbluffende nieuwe geluidsbeleving mogelijk maakt.

Bose headphones 700 specs

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Een adaptief microfoonsysteem voor superieure spraakdetectie
De Bose Headphones 700 heefteen ongeëvenaard systeem met vier microfoons die je stem oppikken en isoleren terwijl het geluid om je heen wordt onderdrukt. Luister en klink als nooit tevoren. Zelfs in een rumoerige omgeving.

Google AssistantOpzoek naar antwoorden? Vraag het gewoon.
Onze draadloze hoofdtelefoons zijn geoptimaliseerd voor de Google Assistent en kunnen eenvoudig worden ingesteld via de Bose Music-app. Druk op een knop op de rechteroorschelp om de spraakassistent te activeren.

NIEUWE LOOK. NIEUWE FUNCTIES.
Hoor de wereld om je heen. Zoals jij dat wilt.
Met de Bose Headphones 700 hebben we zelfs ons grootste wapenfeit verbeterd. Je bepaalt nu zelf wat je van de omgeving hoort met 11 noise cancelling-niveaus. Als je de noise cancelling verhoogt, hoor je minder rumoer in een lawaaiige omgeving. Of verlaag het niveau tot het punt waarop je de wereld hoort alsof je helemaal geen hoofdtelefoon met actieve noise cancelling draagt.

Voor een snelle onderbreking gebruik je de gespreksmodus. Hiermee pauzeer je de muziek en laat je met één druk op de knop omgevingsgeluid binnen. Ideaal om snel een kop koffie te bestellen of even iets met een collega te overleggen.

Bose ARHaal alles uit je smartphone zonder hem uit je zak te halen
Bose AR is het eerste audio augmented reality platform in zijn soort. Dit platform biedt een verbluffende, nieuwe audio-ervaring waarbij je tegelijkertijd verbonden bent met de digitale wereld en je fysieke omgeving. Bose AR combineert de kracht van draagbare audioproducten, mobiele apparaten en geïntegreerde apps. Je wereld wordt verrijkt met content voor je oren in plaats van je ogen, wat een totaal nieuwe manier van reizen, sporten, leren en spelen mogelijk maakt. Functionaliteit en beschikbaarheid van Bose AR kunnen variëren.

Hoe werkt Bose AR?
Bose AR-producten hebben ingebouwde bewegingssensoren die tijdens het dragen de richting van je hoofd en lichaamsbewegingen kunnen detecteren. Apps die geoptimaliseerd zijn voor Bose AR combineren deze informatie met locatiegegevens van je mobiele apparaat. Zo krijg je audiocontent aangeboden die gericht is op waar je bent en wat je aan het doen bent.

En je muziek? Prachtig als atijd.
Met Bose Headphones 700 geniet je optimaal van je muziek. Het geluid is meeslepend op elk volume dankzij de kenmerkende active EQ van Bose en een indrukwekkend laag. Of je nu op een laag volume luistert of het volume flink opschroeft, je muziek klinkt precies zoals die bedoeld is.

BOSE AR

Bose Music-app: aanpasbare bediening
Met de Bose Music-app kun je je audio en muziek nog beter beheren. Bovendien kun je met de app je Bose-smartproducten laten samenwerken voor een betere luisterervaring.

Beknopte specificaties

Type product Draadloze hoofdtelefoon
Bluetooth-bereik Tot 10 m
Oplaadtijd accu tot 2,5 uur
Snellaadtijd 15 minuten voor 3,5 uur
Gebruiksduur accu tot 20 uur
Afmetingen/gewicht Hoofdtelefoon:20,3 cm (h) x 16,5 cm (b) x 5,1 cm (d) 0,25 kg
Draagetui:21,8 x 17,9 x 6,2 cm (h x b x d) (0,18 kg)
Audiokabel 1,06 m
Usb-kabel 0,5 m
Inhoud van de doos Bose Noise Cancelling Headphones 700 / Audiokabel / Usb-oplaadkabel / Draagetui / Beknopte handleiding
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours