Bass Module 500

Bose Bass Module 500 zwart

Impressie

€ 449,95

Binnen 1 werkdag gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Bass Module 500

Ontvang €100 korting bij aankoop van de Bose Soundbar 500 i.c.m. de Bose Bass Module 500

De Bose Bass Module 500 is een kleine module met een groots laag. Voor de echte geluids boost heeft u wellicht niet goed genoeg aan een soundbar. Voeg daarom de Bose Bass Module 500 toe als aanvulling op de Bose Soundbar 500 en geniet van nog betere prestaties.

Voelbaar geluid
De Bass Module 500 is speciaal ontworpen als extra versterking van de Bose Soundbar 500. Een extra dimensie van uw muziek, films en meer? Kies voor deze module en kies voor een extra dimensie met voelbaar geluid.

Compact formaat
De Bose Module 500 beschikt over een compact formaat in de vorm van een kubus van slechts 25 centimeter breed. Een grote behuizing is in dit geval niet nodig voor een groots laag. Hij biedt namelijk een indrukwekkend en groots laag en een draadloze connectiviteit, zodat hij eenvoudig uit het zicht te plaatsen is maar tegelijkertijd ook beter is te horen.

Plaatsing
De beste geluidsprestaties creëer je door de Bass Module 500 op de vloer tegen dezelfde muur te plaatsen als de tv en de soundbar. Voor nog meer laag is de basmodule dichter bij de wand of in een hoek te plaatsen. En wilt u minder laag, plaats de module dan iets verder van de wand af.

Extra boost
Voor een optimale geluidservaring is het ook nog mogelijk om extra Bose Surround speakers toe te voegen. Met een draadloos bereik van 9 meter, en een hoogte van minder dan 10 centimeter blijft de focus op het geluid gericht en krijgen de prestaties van de module en de soundbar ook een extra boost.

Eenvoudige installatie
De installatie van de Bose Bass Module 500 is eenvoudig door draadloos verbinding te maken met de soundbar voor een hoogwaardig laag. Mocht u toch de voorkeur hebben voor een bekabelde verbinding, dan kunnen de basmodule en soundbar 500 met elkaar worden verbonden met een standaard audiokabel van 3,5 millimeter mini jack.

Beknopte specificaties

Type Product Subwoofer
Geschikt voor Bose Soundbar 500
Afmetingen ( H x B x D ) 24,1 x 25,4 x 25,4 cm
Gewicht 5 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours