Vault 2i

Productomschrijving: De VAULT 2i is de meest uitgebreide muziekstreamer van het Bluesound-systeem. Hij heeft een geïntegreerde CD-ripper en een...

Lees meer

Binnen 2 tot 4 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 1.599,00 € 1.099,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Vault 2i

Productomschrijving:

De VAULT 2i is de meest uitgebreide muziekstreamer van het Bluesound-systeem. Hij heeft een geïntegreerde CD-ripper en een HDD van 2 TB, zodat je al je CD’s kunt kopiëren, opslaan en afspelen, zonder dat je een computer nodig hebt. Afgezien van de extra functies is de VAULT 2i gelijk aan de compactere NODE 2i-muziekstreamer. De VAULT 2i moet echter wel met een kabel verbonden zijn met je netwerk, om ervoor te zorgen dat het signaal zo stabiel mogelijk wordt doorgestuurd van de harde schijf naar de rest van je systeem.

Dankzij de audiofiele constructie past de VAULT 2i bij de allerbeste installaties. Hij ondersteunt bovendien hogeresolutiegeluid tot 24-bit/192kHz, zodat je kunt streamen met maximale geluidskwaliteit. De geïntegreerde harde schijf is extreem stil, waardoor je er geen enkele last van hebt terwijl je naar muziek luistert. En je hoeft je ook geen zorgen te maken over virussen en andere PC-problemen: bij de VAULT 2i draait alles om muziek, en niets anders!

De VAULT 2i heeft een compact ontwerp met een mooie zwarte of witte finish voor een elegante, exclusieve look. Alles is aan te sturen met een smartphone/tablet en als je wilt, kun je de VAULT 2i helemaal uit het zicht plaatsen (bijvoorbeeld in een hifi-meubel van unnu of clic). De geïntegreerde 12V-triggeruitgang maakt het mogelijk om je versterker of receiver (als die een 12V-triggeringang heeft) automatisch uit te schakelen als je de VAULT 2i uitzet.

Daarnaast kun je de VAULT 2i in een diepe stand-by (0,5 watt) zetten door het touchpanel aan de bovenkant ongeveer 10 seconden ingedrukt te houden. Hij wordt weer wakker door een korte druk op hetzelfde touchpanel, en in de tussentijd heeft hij behoorlijk wat stroom bespaard.

Let op: De VAULT 2i moet met een kabel (Ethernet) verbonden zijn met je netwerk, om ervoor te zorgen dat het signaal zo stabiel mogelijk wordt doorgestuurd van de harde schijf naar de rest van je systeem. Maar je kunt alles natuurlijk wel draadloos blijven bedienen met je smartphone/tablet, net als de overige Bluesound-componenten.

Beknopte specificaties

Type Product Multiroom-muziekstreamer/CD-ripper
Geluidsformaten MP3, AAC, WMA (incl. lossless), OGG, FLAC, ALAC, WAV, AIFF, MQA
Meegeleverd Ethernetkabel, RCA-kabel, RCA/mini-jack-adapter, optisch/mini-jack-adapter
Aansluitingen Digitale audio-uitgang (optisch/coaxiaal), analoge audio-uitgang (RCA, met optionele FIXED-output), digitale/analoge audio-ingang (optisch/mini-jack), IR-ingang, 12V-triggeruitgang, Ethernet, 2 x USB-A (externe USB-media)***, USB-B (service), subwooferuitgang (RCA)
Opslag Geïntegreerde 2 TB HDD
Geripte audioformaten FLAC, MP3, WAV
Afmetingen 22,0 x 9,0 x 19,2 cm (BxHxD)
Gewicht 1,9kg
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours