Verbouwingsuitverkoop


We zijn verheugd u te laten weten dat wij inmiddels begonnen zijn met de verbouwing van onze Bang & Olufsen showroom. Tijdens deze periode kunt u langskomen in onze winkel voor speciale prijzen op vele producten. Onze showroom zal onder meer worden voorzien van een verbeterde indeling en gemoderniseerde inrichting. Hiermee kunnen wij u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

VerbouwingsuitverkoopIn verband met deze verbouwing zal vanaf vandaag een verbouwingsuitverkoop starten. 
In de komende periode kunt u dan ook profiteren van zeer aantrekkelijke kortingen op diverse showroommodellen van onder andere Bang & Olufsen. Een uitgelezen kans dus om een mooie geluidsoplossing in huis te halen of uw audio/video-apparatuur uit te breiden voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Tijdens de periode van de verbouwing blijft onze winkel voor u gewoon geopend en mag u van ons verwachten dat wij u op de gebruikelijke manier van dienst zijn.

Bent u geïnteresseerd in de voortgang van de verbouwingswerkzaamheden? Regelmatig zullen wij op Facebook en Instagram berichten plaatsen waarin wij u op de hoogte houden van de vorderingen. 

Wij kijken er naar uit om u straks te kunnen verwelkomen in onze vernieuwde winkel. Mis onze uitverkoop niet en profiteer van de zeer aantrekkelijke aanbiedingen op onze showroommodellen.

Verbouwingsuitverkoop