Beleef bij Poulissen nieuwe Esoteric top-set

Beleef bij Poulissen nieuwe Esoteric top-set

 

 

We kondigen met trots onze nieuwe top-set van Esoteric aan. Deze set bestaat uit de N05-streamer, de C-02X stereo linestage voorversterker en de S-02 stereo power versterker.

N-05 streamer
Krijg toegang tot elke gewenste muziek en speel deze af met de beste geluidskwaliteit, en dat alles zonder het comfort van uw luisterplaats te verlaten. De N-05 maakt deze luxueuze droom werkelijkheid. Geniet van de levendige muzikale ervaring van DSD meester-geluidsbronnen. Converteer gigantische cd-verzamelingen naar een digitale bibliotheek voor snelle en gemakkelijke toegang. Ook kunt u gebruik maken van streamingsdiensten of van uw thuisnetwerkomgeving.

Esoteric

C-02X stereo linestage voorversterker
De DC-voeding van de C-02X heeft een volledig onafhankelijk dual mono-ontwerp dat interkanaalinterferentie volledig elimineert. De speciale bank van vijf genereuze vermogenstransformatoren voor elk kanaal blokkeert ook ruis van de voedingslijn, waardoor een puur, natuurlijk versterkt geluid mogelijk wordt. De Grandioso-technologie onthult zich in dergelijke gedetailleerde verfijningen, zoals de zorgvuldige lay-out van de voedingsprintplaten, die verder bijdragen aan de uitstekende geluidskwaliteit van de C-02X.

Esoteric

S-02 stereo power versterker
Het onbeschrijfelijke gevoel van ruimte dat ontstaat wanneer geluid echt wordt losgelaten en het gevoel dat de muziek die je hoort echt leeft, kan alleen worden gegenereerd door versterkers die een overvloed aan vermogen bieden om de luidsprekers goed aan te sturen. Esoteric's versterkers gebruiken de beste componenten en massieve voedingen om het hoge uitgangsvermogen te bereiken dat dit vereist. De nieuwe S-02 neemt getrouw de ontwerpfilosofie van de Monoblock M1-versterker op zich, maakt elke nuance van geluid vrij en verleent aan muziek alle levendigheid.

Esoteric Poulissen

Liefhebbers van muziek kunnen onze showroom bezoeken en het prachtige geluid zelf ervaren. Desgewenst kunt u deze combinatie beluisteren met luidsprekers van Bowers & Wilkins, KEF, Dali, Piega, Sonus Faber of Dynaudio.