Portal

De Beoplay Portal is een krachtige, comfortabele hoofdtelefoon die is ontworpen om harmonieus in uw leven te passen - of u nu gamet, naar muziek luist...

Lees meer

€ 499,00 € 269,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Portal

De Beoplay Portal is een krachtige, comfortabele hoofdtelefoon die is ontworpen om harmonieus in uw leven te passen - of u nu gamet, naar muziek luistert of telefoneert. Maak draadloos verbinding met uw PC om te chatten, te communiceren en naar muziek te luisteren tijdens kantooruren, beantwoord oproepen op uw telefoon, en spring vervolgens in een volwaardige game-ervaring met naadloze Xbox-connectiviteit wanneer het tijd is om te ontspannen.


Portal

GEAVANCEERDE MICROFOONTECHNOLOGIE
Vocale communicatie
Communiceer duidelijk met B&O's innovatieve virtuele microfoonarm. Een reeks microfoons versterkt uw stem en filtert achtergrondgeluiden weg, zodat u zich volledig vrij kunt bewegen en een hoogwaardige spraakprestatie kunt leveren. Dankzij de snelle mute-optie kunt u eenvoudig schakelen tussen de modi, zodat u altijd alles onder controle hebt.

WEES IN HET MOMENT
Meeslepend geluid
De rijke audio-ervaring van de Beoplay Portal zorgt voor alle details en nuances die je game tot leven brengen. De Beoplay Portal is niet alleen deskundig afgesteld door geluidstechnici van Bang & Olufsen, maar is ook voorzien van Dolby Atmos for Headphones voor een ongeëvenaarde onderdompeling via ruimtelijke audio (voor Xbox, Windows 10 en compatibele mobiele apparaten). 


Portal

COMFORT IN MINIMALISME
Ontworpen om langdurig te dragen en weegt slechts 282g, voor een lichtgewicht en comfortabele pasvorm. Traagschuim, ademende materialen en kaakondersteunende oorkussens verbeteren de akoestiek en het comfort. De hoofdband heeft een innovatieve offset-vulling om de druk te verlichten.

ONTWORPEN VOOR XBOX LIMITED SERIES
Directe verbinding
De Beoplay Portal is ontworpen in samenwerking met Xbox en maakt deel uit van de unieke Limited Series-accessoirelijn. De Beoplay Portal maakt naadloos verbinding met je Xbox voor een instant game-ervaring. De ingebouwde draadloze 2.4GHz-verbinding zonder kwaliteitsverlies zorgt voor een ijzersterke verbinding, zodat je volledig kunt opgaan in de gamewereld met een nauwkeurig en krachtig Bang & Olufsen-geluid.

REGISTREREN VOOR HET BANG & OLUFSEN GAMING TOERNOOI
B&O Portal Serie 2021
Maak je klaar om samen met Astralis en vele andere spelers deel te nemen aan een exclusief online gamingtoernooi. Laat zien wat je kunt en maak kans op een heel speciaal eerste paar Beoplay Portal en nog veel meer.


Portal


VIRTUEEL SURROUND-GELUID
Laat u onderdompelen
De expertise van B&O's ingenieurs van wereldklasse, gecombineerd met geavanceerd Dolby Atmos surround-geluid, zorgt ervoor dat de Beoplay Portal een ongeëvenaarde game-ervaring biedt: nauwkeurig, meeslepend geluid dat je midden in de actie plaatst.

GEBRUIKERSINTERFACE
Pas uw ervaring aan
Intuïtieve aanraakbediening biedt wrijvingsloze toegang tot functies zoals mute, volume, ANC en Own Voice-technologie. Of je nu midden in de game iets wilt veranderen of je werkdag wilt onderbreken om een telefoontje aan te nemen, de interface maakt het je gemakkelijk. 

CONNECTIVITEIT
Blijf verbonden
Hoe u ook gamet, de Beoplay Portal staat klaar om verbinding te maken. B&O's multiplatform-hoofdtelefoons zijn voorzien van zowel Xbox Wireless als Bluetooth 5.1, voor naadloze prestaties met weinig vertraging op Xbox, pc en mobiele apparaten. Als je liever een snoer hebt, is USB-C ook een optie.
 


Portal

VIDEO:

Beknopte specificaties

Type product Hoofdtelefoon
Type hoofdtelefoon Over-ear
Dimensies 167.3 mm W x 178.7 mm H x 92.6 mm D
Gewicht 282 g
Draadloze verbinding Bluetooth 5.1 & Xbox Wireless
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours