BeoVision Horizon 40

Bang & Olufsen Horizon 40

Impressie

€ 3.000,00

Vraag naar onze actuele prijs.

Omschrijving
BeoVision Horizon 40

Energielabel Bang & Olufsen BeoVision HorizonBeoVision Horizon is een televisie die speciaal werd ontworpen voor de flexibele levensstijl. Het slanke scherm is gemaakt van zwart aluminium en de tv is gebaseerd op het Android TVTM-platform. De nieuwe Bang & Olufsen 4K Ultra HD TV biedt een krachtig geluid en een haarscherp beeld, dat automatisch aan de lichtomstandigheden in de ruimte wordt aangepast.

De BeoVision Horizon werd speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen van de moderne levensstijl:

flexibiliteit, connectiviteit en topkwaliteit. Dit is een televisie die zich aanpast aan deze levensstijl en die u perfect kunt integreren in uw dagelijkse routine. De BeoVision Horizon is een scherm dat zich letterlijk overal thuis voelt, ongeacht uw interieur of manier van leven. De BeoVision Horizon is minder nadrukkelijk aanwezig, biedt een meer casual kijkbeleving en volgt moeiteloos uw levensritme. Maar de televisie neemt uiteraard ook graag de rol van traditioneel entertainmentcenter op zich.

Deze nieuwe 4K Ultra HD TV biedt volledige vrijheid op het gebied van plaatsingsmogelijkheden - inclusief beeldoptimalisatie voor de verschillende kijkomstandigheden op de diverse plekken. Bovendien is de televisie uitgerust met het voortdurend in ontwikkeling zijnde Android TV-platform, dat u moeiteloos toegang biedt tot al uw favoriete content en entertainment-apps.

Bij de BeoVision Horizon draait het allemaal om flexibiliteit en connectiviteit, het creëren van sociale ruimtes en het delen van fantastische momenten en belevingen. Deze 4K UHD TV is een krachtige en mooie oplossing die een uitzonderlijke, maar ook een meer casual kijkbeleving biedt, aldus Marie Kristine Schmidt, Vice President Brand, Design & Marketing.

 

 

Minimalistisch design
BeoVision Horizon is een design van Torsten Valeur die met deze televisie bewijst over veel oog voor verfijnde details te beschikken. De BeoVision Horizon is een klassieke Bang & Olufsen televisie zonder franje. Dankzij dit compromisloze minimalisme gaat de televisie moeiteloos in ieder willekeurig interieur op. Opvallend aanwezig in de ruimte mag natuurlijk ook - maar ook hier geldt weer, dat u dat geheel zelf bepaalt.

Van de voorkant lijkt het zwarte aluminium frame welhaast te verdwijnen. Van de zijkant bekeken, geeft het scherm meer perspectief en diepte prijs. Achter de stijlvolle aluminium lamellen gaan de luidsprekers van de tv schuil. De lamellen zijn kegelvormig en staan ietwat gekanteld voor de best denkbare akoestische prestaties.

De BeoVision Horizon laat zich op elegante wijze aan de muur bevestigen, maar u kunt de tv ook op wielen of op een 360-graden draaiende vloerstand plaatsen, of nonchalant achterover laten leunen op de vloer op een schildersezel-stand

Optimaal beeld en geluid
De televisie is, zeker op de wielstand, zeer makkelijk te verplaatsen waardoor u te maken krijgt met veranderende kijkomstandigheden door invallend zonlicht of kunstmatige verlichting.

Geen punt, de BeoVision Horizon heeft hiervoor een geïntegreerde oplossing. De televisie is uitgerust met een sensor die het omgevingslicht meet en het beeld overeenkomstig aanpast. U bent altijd verzekerd van een kristalhelder beeld en een natuurlijke kijkbeleving die de ogen niet vermoeit.

De BeoVision Horizon biedt zelf, ook zonder externe geluidsondersteuning, al een mooi en krachtig geluid. Echter, de BeoVision Horizon is uitgerust met ons Immaculate Wireless Sound-concept dat u in staat stelt om draadloos luidsprekers aan de tv toe te voegen. U hoeft enkel de actieve luidsprekers op het stroomnet aan te sluiten en draadloos verbinding met de BeoVision Horizon te maken.

Slimme toegang tot online content
Dankzij het Android Smart TV-platform hebt u rechtstreeks en eenvoudig toegang tot een eindeloze hoeveelheid web-gebaseerde content van diensten als Google Play, evenals tot applicaties voor entertainment, nieuws en gaming.

Dankzij de geïntegreerde Google CastTM-technologie kunnen films, foto's en muziek rechtstreeks, met slechts één druk op een toets, van een mobiele telefoon of tablet naar de BeoVision Horizon worden gestreamd.

BeoRemote One en Multiroom
De BeoVision Horizon laat zich intuïtief bedienen met de mooie afstandsbediening BeoRemote One Bluetooth. De ergonomische BeoRemote One Bluetooth wordt uit een enkel stuk aluminium gestanst en beschikt over enkele MyButtons voor het versneld uitvoeren van vooraf ingestelde acties.

De BeoVision Horizon functioneert naadloos met alle andere Multiroom-producten van Bang & Olufsen en B&O PLAY, en beschikt binnenin over een ruimte voor het plaatsen van een HDD of een Apple TV.

De BeoVision Horizon is verkrijgbaar in de formaten 40 en 48 in de Bang & Olufsen-showrooms vanaf de volgende adviesprijzen:

BeoVision Horizon 40 incl. BeoRemote One BT:
€ 3.000

BeoVision Horizon 48 incl. BeoRemote One BT:
€ 4.500

Beschikbare stands: Schildersezel-stands, vloerstands, wielstands en muurbeugels zijn verkrijgbaar vanaf de volgende adviesprijs: € 275

Beknopte specificaties

Type product BeoVision Horizon 40
Dimensions W x H x D (excl. stand/beugel) 91.3 x 62.1 x 8 cm
Garantie 3 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours