Beovision Eclipse 65 Oled

Bang & Olufsen Beovision Eclipse 65 Oled

Impressie

€ 11.845,00

Vraag naar onze actuele prijs.

Omschrijving
Beovision Eclipse 65 Oled

Energielabel Bang & Olufsen BeoVision Eclipse 65

** Informeer in de winkel naar de campagneprijs.

Deze campagne loopt tot 31 mei 2020.


Perfect zwart. Glashelder geluid.

Zo nu en dan vallen alle puzzelstukjes op hun plaats en ontstaat er iets zeldzaams en spectaculairs. Met de BeoVision Eclipse, worden levensechte beelden samengevoegd met een krachtig geluid, waardoor ze bijna letterlijk van het scherm spatten. Deze ultieme televisie kunt u bij Bang & Olufsen Poulissen in Roermond komen bekijken en beluisteren!

De aangegeven prijs betreft de BeoVision Eclipse 65 incl. Soundcenter 65" en BeoRemote One, exclusief speakerdoek, stand of beugel.


Met de combinatie van de schoonheid van OLED 4K-beeldkwaliteit en 's werelds beste tv-geluidssysteem weet de nieuwe BeoVision Eclipse de tv-ervaring voorgoed te veranderen.

De BeoVision Eclipse nodigt u uit om dierbare momenten met uw familie te beleven, terwijl u lekker ontspant en samen geniet van de ultieme bioscoopervaring.


 

B&O Eclipse

Perfect zwart

De BeoVison Eclipse is verkrijgbaar in 55 en 65 inch, en biedt uitzonderlijke OLED 4K HDR-beeldkwaliteit met Dolby Vision™-technologie. OLED heeft het vermogen om een oneindig contrast en een perfecte zwartweergave te bieden waardoor de levendige beelden trouw aan het origineel worden weergegeven. Dat is de magie van deze zelfverlichtende OLED-pixels.

Superieur geluid

De TV SoundCentre is uitgerust met een geïntegreerd 3-kanaals systeem van 450 watt, dat zelfs de krachtigste soundbars op de markt omver blaast. Met de mogelijkheid om tot wel acht draadloze, of juist bedrade, speakers aan te sluiten, hebt u de complete vrijheid om de ideale surround soundbeleving te creëren.

Uw entertainment center

De spectaculaire BeoVision Eclipse is enorm veelzijdig en biedt veel meer dan een gewone tv. Met ingebouwde Chromecast™-technologie, Multiroom-connectiviteit en geïntegreerde muziekstreamservices, heeft u de vrijheid om elke vorm van entertainment af te spelen op de manier die u wilt.

Bang & Olufsen Eclipse muurbeugel


Het ontwerp van de Beovision Eclipse krijgt een nieuwe uitstraling door het aanbieden van een luidsprekercover met eiken fineer.

Met trots presenteert Bang & Olufsen een nieuwe, spannende personaliseringsmogelijkheid voor de BeoVision Eclipse.


Opvallend design

Een scherp glazen scherm dat dwars door de behuizing van natuurlijk aluminium snijdt. Het is een gedurfd en uitgesproken designstatement van beeld en geluid in perfect evenwicht. Laat de BeoVision Eclipse op magische wijze tegen de muur zweven met de geïntegreerde muurbeugel, of plaats hem op de flexibele, gemotoriseerde vloerstand – de keuzes voor de plaatsing zijn net zo elegant als de tv zelf.

Klik hier en bekijk de Bang & Olufsen Eclipse gebruiksaanwijzing.

Beknopte specificaties

Scherm OLED 4K HDR met Dolby VisionTM
Geluid Geïntegreerde volledig actieve 3 kanaals geluidssysteem
Audio Streaming Apple Airplay, Bluetooth, DLNA, Chromecast built-in
Operating system webOS 3.5
Garantie 3 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours