BeoSound 1

Beosound 1 alu

Impressie

€ 1.500,00

Vraag naar onze actuele prijs.

Omschrijving
BeoSound 1

B&O

 

Nu in gelimiteerde "Infantry Green" oplage!

CONNECTED BY NATURE
Maak kennis met onze draadloze luidsprekersystemen in een weelderige groene collectie met een beperkte oplage, geïnspireerd door de natuur. Een harmonieus samenspel van geluid en kleur.

 

B&O Multiroomactie
Nu tijdelijk een gratis Beoplay M3 multiroom luidspreker bij aankoop van een BeoSound 1

BeoSound 1

De BeoSound 1 is een draagbaar, draadloos luidsprekersysteem met een indrukwekkende 360-graden geluidsperformance, in een oersolide aluminium kast die speciaal werd ontworpen voor mobiliteit. Het systeem biedt geïntegreerde toegang tot Spotify, Deezer, QPlay en TuneIn en functioneert eveneens op batterij. Dankzij de toepassing van de Multiroom Technology kunt u al uw Bang & Olufsen-producten tot één draadloos systeem samenvoegen. 

De BeoSound 1 is een draagbare luidspreker die ondersteuning voor uiteenlopende technologieën biedt als Google Cast™, Bluetooth, AirPlay en DLNA.

Connectiviteit
Snelle en eenvoudige installatie – ondersteunt Bluetooth en alle gangbare streamingtechnologieën, zoals Google Cast, AirPlay en DLNA en ook de gratis Bang & Olufsen app.

Geïntegreerde muziek
En dankzij de geïntegreerde toegang tot streamingdiensten als Spotify, Deezer, internetradio TuneIn en QPlay hebt u rechtstreeks toegang tot miljoenen muziektitels, afspeellijsten en radiostations.

Multiroom
De Multiroom-technologie voegt uw hele netwerk van Bang & Olufsen- en B&O PLAY-producten samen tot één draadloos systeem.

Vooral heel draagbaar
Overal genieten van uw muziek - elders in huis of op het terras met vrienden. U bepaalt het helemaal zelf, want op een gemiddeld volumeniveau biedt de batterij maar liefst 16 uur luisterplezier.

Intuïtieve bediening
Tikken, draaien en vegen! Alle basisfuncties kunnen direct op het product worden bediend, u kunt de telefoon dus gerust uitzetten en gewoon van uw muziek blijven genieten.

360-graden geluid
U geniet, ongeacht waar u zit, altijd van een gelijkmatige geluidsbeleving. Een sferisch geluid dat u onderdompelt in een indrukwekkende muziekbeleving waarin u iedere noot en ieder detail hoort.

De BeoSound 1 en de BeoSound 2 zijn draadloze luidsprekersystemen met een indrukwekkend 360-graden sferisch geluid. Deze luidsprekers zijn speciaal ontworpen om de luisteraar een ongeëvenaard gebruiksgemak, in combinatie met mobiliteit en een magische geluidsbeleving te bieden.
Alles verandert, dat is de enige zekerheid die technologie en het leven gemeenschappelijk hebben. Geen leven is identiek en daarin ligt voor ons de uitdaging om producten te creëren die in zoveel mogelijk contexten de gebruikers meerwaarde kunnen bieden. Onze manier van leven en werken is flexibeler dan ooit en wij hebben de producten die bij deze lossere levensstijl aansluiten.

Feel the groove
Het elegante design van solide aluminium van de BeoSound 1 en 2 voegt met een ongekend gemak een geraffineerde touch aan het interieur toe. De plaatsingsmogelijkheden zijn vrijwel eindeloos: op een boekenplank, losjes op de vloer, naast de salontafel of buiten op het terras.

Om de dreunende bastonen langs de onderkant te laten 'ontsnappen', zweven de kegelvormige luidsprekers een paar millimeter boven de vloer. Om akoestische redenen bevindt zich een opening aan de bovenkant. Het verder gladde aluminium oppervlak geeft de BeoSound 1 en 2 een uniforme uitstraling.

BeoSound 1 is een draagbaar, licht en draadloos luidspreker systeem die ook op batterij kan functioneren, voor nog meer mobiliteit. Om de luidspreker veilig te kunnen verplaatsen, werd onder de top een kleine gleuf aangebracht.

BeoSound 2 is het iets grotere en krachtigere broertje van de BeoSound 1. Om u te kunnen omringen met zijn fenomenaal heldere en precieze geluid moet de BeoSound 2 altijd op het stroomnet zijn aangesloten.

360 graden geavanceerd geluid
De BeoSound 1 en 2 zijn uitgerust met de Acoustic Lens Technologie, welbekend van klassieke Bang & Olufsen-luidsprekers als de BeoLab 5 en BeoLab 18. De bovenin de luidsprekers geplaatste akoestische driver stuurt het geluid naar een reflector die vervolgens voor een ruimtelijke en krachtige 360-graden geluidsbeleving zorgt. 

Beknopte specificaties

Type product BeoSound 1
Frequency range 20Hz - 20kHz, from amplifier
Sources BeoLink Multiroom support / Spotify / TuneIn / Deezer / Bluetooth / Netradio / Streaming Media (DLNA) / Airplay
Dimensions W x H x D ø162 mm x 327 mm
Weight 3.2 Kg
Garantie 3 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours