BeoPlay Earset

BeoPlay Earset white

Impressie

€ 299,00 € 125,00

Binnen 1 werkdag gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
BeoPlay Earset

De evolutie van een icoon. 
B&OEarset is ontworpen voor comfort, precisie en flexibiliteit met respect voor het designerfgoed van Bang & Olufsen. De oorspronkelijke lijnen voor het ontwerp zijn getrokken in de jaren 90, met een sterke focus op de basisvormarchitectuur van de arm, zuiger en oorhaak. Het ontwerp is in essentie industrieel, en komt voort uit de behoeften van een product dat zich aan uw oor moet aanpassen.

Authentiek en gemaakt om lang mee te gaan 
In de geest van de nalatenschap van Bang & Olufsen, is Earset vervaardigd met authentieke en duurzame materialen. Geanodiseerd aluminium wordt gebruikt om een fluïde en wrijvingsloze beweging van de telescopische zuiger te verkrijgen. Door de anodisatie van aluminium kunnen kleuren diep in de kern van het materiaal worden geïntegreerd, wat zorgt voor meer diepte en duurzaamheid.

B&OMaximale flexibiliteit, het maakt niet uit wat u aan het doen bent Het flexibele verstelsysteem van Earset laat u de hoek van de oordopjes, de hoogte van de zuiger en de positie van de ronding van de oorhaak afzonderlijk wijzigen om een perfecte pasvorm te garanderen.

De akoestische prestaties van Earset zijn geoptimaliseerd voor een betere levering en verminderde geluidslekkage. Earset is gemaakt voor muziek, met tuning onder de knie gekregen van de befaamde geluidstechnici van Bang & Olufsen voor een krachtige geluidservaring. Het ontwerp van de oordopjes zorgt voor een comfortabele pasvorm, terwijl u omgevingsgeluiden kunt horen zonder de kwaliteit van het geluid te beïnvloeden.

Snel en eenvoudig opladen Met een batterijlevensduur van 5 uur is Earset een uitstekende partner voor uw dagelijkse activiteiten. De USB-C-oplaadoplossing zorgt voor snel en probleemloos opladen, zodat de oortelefoons altijd beschikbaar zijn voor uw volgende avontuur.

B&O

Beknopte specificaties

Type Product In-Ear hoofdtelefoon
Frequentie bereik 20 - 20.000 Hz
Afmetingen 40 x 55 x 24mm
Gewicht 30 gram
Garantie 2 jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours