BeoPlay E8 2.0

BeoPlay E8 2.0 natural

Impressie

€ 299,00

Binnen 2 tot 4 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

  • Veilig betalen via bekende betaalmogelijkheden
  • Binnen 2 tot 4 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!
  • Beste Hifi winkel van 2012 t/m 2016
  • Ervaar dit product in onze winkel.

Omschrijving
BeoPlay E8 2.0

De Beoplay E8 2.0 is een draadloze in-ear oortelefoon die uitstekend Bang & Olufsen Signature Sound, opmerkelijk vakmanschap en een modieus uiterlijk combineert tot één slim kwaliteitsproduct. De oortelefoon wordt geleverd in een leren met aluminium oplaaddoosje, zodat de oortjes in het doosje onderweg kunnen worden opgeladen. Het oplaaddoosje is nu voorzien van de mogelijkheid om het doosje draadloos op te laden. De batterij van de E8 2.0 is ook verbeterd, waardoor de oortelefoon de afspeeltijd van 16 uur heeft.  

B&O E8 2.0

 

Constante aandacht voor details
Constante aandacht voor detail, in alle ontwerpfasen, is waarom en hoe Bang & Olufsen zich onderscheidt boven en buiten wat er nog meer is.  De details zijn klein, fysiek, geïntegreerd en holistisch. Bang & Olufsen vindt het is echter essentieel dat de aanpak die het op hen toepast holistisch is, dat ze zorgvuldig zijn uitgelijnd en naadloos zijn geïntegreerd. Want als dat gebeurt, vindt Bang & Olusen dat ze producten fabriceren die de tand des tijds doorstaan ... zelfs de kleinste!

B&O E8 2.0

 

Draadloos opladen
Minder draden. Minder gedoe. Plaats gewoon de nieuwe Qi-compatibele behuizing op een draadloze oplader om op te laden. Het lederen doosje kan maar liefst drie keer volledig de oortjes opladen, zodat u in totaal 16 uur speeltijd hebt.

B&O E8 2.0B&O E8 2.0

 

 

 

 

 

 

Goed afgestemde oordopjes
Deze draadloze oortelefoon doet geen afbreuk aan de geluidskwaliteit. De oortelefoon levert een natuurlijk klinkende geluidservaring. Voor perfecte pasvorm en audioprestaties zijn wel vijf verschillende oordopjes in de doos inbegrepen.

B&O E8 2.0

 

Een stuk echt vakmanschap
De oordopjes en stijlvolle oplader zijn ontworpen met fijne materialen zoals leer, aluminium, roestvrij staal en gevlochten textiel.  Alle materialen zijn uitgekozen voor de beste geluidservaring, stijl en duurzaamheid die trouw blijven aan het designerfgoed van Bang & Olufsen.

B&O E8 2.0

 

U hoeft niet naar uw telefoon te reiken
Met de intuïtieve aanraakinterface kun je al je favoriete functies activeren door slechts een tik op het luistergedeelte. Deze omvatten starten / stoppen en tracks wijzigen, oproepen aannemen, spraakopdrachten activeren en meer.

B&O E8 2.0

 

Laat de echte wereld binnen
Tik gewoon op het linker-oorstuk als u het geluid van de wereld om u heen even wilt binnenlaten. Tik er nog een keer op om terug te keren naar je muziek. De transparantiemodus kan eenvoudig worden aangepast met de Bang & Olufsen-app.

B&O E8 2.0

 

Beknopte specificaties

Type product Bluetooth oortelefoon
Frequency 20 – 20,000 Hz
Microphone Omnidirectional
Speakers Electro-dynamic, 5.7 mm
Sensitivity 107 dB SPL +/-3 dB, ref 1 mW @ 1 kHz
Impedance 16 Ohm
Bluetooth Bluetooth 4.2 AAC codecs
B&O App Ja
Cord 1.25 m USB-A to micro USB cable for Charging
On-device control (remote, touch interface) 1 Multi-function button op elk oordopje - touch interface
Gewicht Oordopjes: Rechts 7 g, Links 6 g
Oplaaddoosje: 45 g
Dimensies Earphones: 23 mm x 20 mm x 25 mm
Charger: 73 mm x 47 mm x 33 mm
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours