Beoplay E4

Eersteklas oortelefoons met hybride actieve ruisonderdrukking en transparantiemodus. Met u waar u ook gaat - voor geluid, stilte, comfort en sereni...

Lees meer

€ 250,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Beoplay E4

Eersteklas oortelefoons met hybride actieve ruisonderdrukking en transparantiemodus.

B&OMet u waar u ook gaat - voor geluid, stilte, comfort en sereniteit. 
Met de volgende generatie hybride actieve ruisonderdrukking kun je jezelf onderdompelen in Bang & Olufsen Signature Sound en de lawaaierige wereld om je heen buitensluiten. Beoplay E4 plaatst krachtige ANC in uw zak en binnen handbereik - zodat u achtergrondgeluiden kunt uitschakelen, telefoneren of eenvoudig de kracht van stilte kunt ervaren waar en wanneer u dat wilt.

Dompel jezelf onder in je muziek of laat de wereld binnen. Met één snel gebaar zet de Transparency Mode de muziek uit en laat je je afstemmen op je omgeving. Als je hetzelfde gebaar gebruikt, wordt ANC ingeschakeld en wordt de muziek gestart waar je was gebleven.

B&OLicht en duurzaam. Gemaakt van lichtgewicht metaal voor een elegant ontwerp dat duurzaam en krasbestendig is. De afstandsbediening en ANC-regeleenheid worden geleverd met een slanke aluminium- en rubberen afwerking voor meer souplesse en duurzaamheid.

Veilige, comfortabele pasvorm met geluidsisolerende materialen. 
Beoplay E4 wordt geleverd met een keuze aan oordopjes, waaronder Comply ™ -schoentjes uit schuimrubber, die de ruisonderdrukkingsmogelijkheden verbeteren met een veilige, comfortabele pasvorm en geluidsisolerende materialen. En voor degenen die de voorkeur geven aan siliconen tips, wordt de Beoplay E4 geleverd met vier verschillende formaten.

20 uur actieve speeltijd voor ruisonderdrukking. 
De oplaadbare batterij in de ANC-regeleenheid biedt u tot 20 uur ononderbroken speeltijd met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Als de batterij opraakt betekent dit niet dat de muziek stopt - je kunt nog steeds genieten van wat je aan het beluisteren bent, gewoon vermengd met je omgeving.

B&O

 

Beknopte specificaties

Type Product Oortelefoon
Frequentie bereik 20 - 16.000 Hz
Afmetingen 20 x 30 x 23 mm
Gewicht 50 g
Garantie 2 jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours