Bang & Olufsen draadloze luidsprekers actie

Bang & Olufsen BeoSound 1

Uw huis. Uw muziek. Op uw manier.

Hoe zou u uw huis aankleden met muziek? Welke ontwerpen zou u kiezen om de muziek door uw kamers met u mee te nemen? Nu is uw kans om uw persoonlijke Bang & Olufsen luidsprekersysteem voor thuis samen te stellen of uit te breiden en op te slaan wanneer u twee luidsprekers of meer koopt.

Krijg 10% korting op de totale prijs wanneer u twee draadloze luidsprekers koopt of 15% wanneer u er drie of meer koopt.* Indien u van deze actie gebruik wenst te maken, dient u uw bestelling bij ons in de winkel, per e-mail of telefonisch door te geven.

 

Alleen deze Bang & Olufsen producten vallen onder de actie:

 

-Beosound 1

-Beosound 2

-Beosound Egde

-Beosound Balance

-Beoplay M5

-Beoplay M3

-Beoplay A9

 

*Deze aanbiedingen zijn niet overdraagbaar, niet toewijsbaar en kunnen niet worden omgezet in contant geld of kortingen. Aanbiedingen zijn alleen van toepassing bij aanschaf van Beoplay M3, Beoplay M5, Beosound 1, Beosound 2, Beosound Balance, Beoplay A9 en Beosound Edge.
Deze aanbiedingen zijn van toepassing op alle kleuren en varianten. Aanbiedingen zijn alleen geldig van 15 april tot en met 31 augustus 2020 en zijn alleen geldig zolang de dealervoorraad strekt. Aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.