Vega G2.1

Auralic Vega G2.1

Impressie

€ 6.699,00

Binnen 2 tot 4 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Vega G2.1

Een unieke Master Clock DAC
Voor het summum in Jitter-vrije werking

AuralicDe VEGA G2.1 is in de eerste plaats een prestatiegerichte DAC. Elk aspect van de techniek van de VEGA G2.1 is ontworpen om de grenzen van geluidsprestaties te verleggen en data om te zetten in een levendige, emotioneel lonende muzikale prestatie - maar de techniek is slechts de helft van het verhaal. De zich voortdurend ontwikkelende architectuur van de VEGA G2.1 combineert high-end DAC-prestaties met functierijke online streaming, en ontpopt zich zo tot het hart van uw digitale bron. De VEGA G2.1 beschikt dan wel niet over de servercapaciteiten van de ARIES G2.1, maar streaming is gebaseerd op het Lightning Streaming-framework, zodat favoriete AURALiC-functies zoals On-Device Playlists, Memory Caching, Gapless Playback en Bit-Perfect Multi-Room allemaal binnen handbereik zijn. Met ondersteuning voor elk audiofiel formaat en resolutie tot 32bit 384khz PCM en DSD512, is de VEGA G2.1 de belichaming van wat hoge-resolutie digitaal-naar-analoog conversie zou moeten zijn.

Voortdurende innovatie en evolutie
Bij de ontwikkeling van de G2.1-lijn en de geheel nieuwe VEGA G2.1 is gestreefd naar voortdurende innovatie. Dit heeft geresulteerd in technische innovaties die het toch al geweldige geluid van onze best presterende DAC blijven verbeteren. Met een volledig nieuwe interne architectuur, gericht op isolatietechnieken via een koperen behuizing en een geavanceerd multi-veer ophangsysteem, zet de VEGA G2.1 zijn rit op het scherpst van de snede voort. Geavanceerde galvanische isolatie en de altijd onder controle zijnde, hypernauwkeurige Dual 72 Femtoseconde klokken dragen bij aan de buitengewone helderheid en precisie van de VEGA G2.1.

Auralic

Master Clock DAC
De volledig nieuw ontworpen architectuur van de VEGA G2.1 stelt hem in staat iets verbazingwekkends te bereiken: het is de eerste DAC ooit die onafhankelijk van de frequentie van het bronsignaal werkt.

AuralicUnity Chassis II
Het VEGA G2.1 chassis is ontworpen als een dubbele behuizing, waarbij een buitenste behuizing van hoogwaardig aluminium is aangevuld met een binnenste laag van koper. Een basis met een hoge massa en een verbeterd ophangsysteem met vier veren completeren de stille, ruisonderdrukkende prestaties van het Unity Chassis II van de VEGA G2.1.

Perfect uitgebalanceerd
De interne circuits van de VEGA G2.1 zijn fysiek verdeeld om de algehele balans te verbeteren. En met speciaal ontworpen voetpinnen die trillingen dempen en absorberen, staat de VEGA G2.1 altijd rotsvast, voor een uiterst soepele signaaloverdracht.

Auralic

Aangepaste DAC-chip
Er was geen DAC-chip op de markt die kon voldoen aan onze eisen voor geluidsprestaties met de gloednieuwe VEGA G2.1. Daarom hebben we een aangepaste Sabre DAC-chip gebruikt, die is geoptimaliseerd voor de verwerking van audiosignalen met resoluties tot DSD512. Dit is nog een manier waarop we ervoor hebben gezorgd dat alles in de VEGA G2.1 voldoet aan de premium standaard van de gehele G2-lijn.

Volledig passieve volumeregeling
Nauwkeurige regeling, zonder vervorming, zonder ruis. De enige manier om aan alle drie te voldoen is het zorgvuldig construeren van een R-2R weerstand ladder netwerk - en dat is precies wat we hebben gedaan voor de VEGA G2.1.

Onzichtbaar
Acht relais met spoelvergrendeling blijven volledig passief als ze niet worden gebruikt, verbruiken geen stroom en produceren geen EMI-ruis. Eenmaal ingeschakeld blijft de volumeregeling van de VEGA G2.1 elektronisch onzichtbaar - nog een detail dat de VEGA G2.1 helpt de grenzen van de sonische prestaties te verleggen.

Schitterend display
Een 4,0-inch true color in-plane switching display met hoge resolutie geeft volledige operationele feedback: ingangskanaal, volume, sampling rate, afspeelstatus en configuratie-instellingen.

AuralicVerander je thuisnetwerk in een muziek-streaming ecosysteem.
Wij hebben Lightning OS ontwikkeld om de hoogste kwaliteit streaming omgeving te zijn die u ooit heeft gehoord. Lightning OS is een zorgvuldig ontworpen software architectuur, speciaal ontworpen om hand-in-hand te werken met het krachtige Tesla hardware platform in AURALiC streaming producten. Lightning OS zit vol met baanbrekende innovaties die uw muziek tot leven brengen als nooit tevoren. Maak verbinding met al uw hoge-resolutie bronnen, neem de controle met gebruikers apps zoals Lightning DS of Roon, en maak kennis met echte audiofiele streaming.

Flexibiliteit om te ontdekken
Sluit elke bron die u hebt aan op de VEGA G2.1 met behulp van de volledige reeks poorten. De traditionele AES/ EBU, digitale coaxiale en TOSLINK poorten zijn allemaal galvanisch geïsoleerd voor betere prestaties. Toegang tot netwerkbronnen zoals UPnP/DLNA mediaservers, hoge-resolutie internetdiensten en internetradio is mogelijk via Ethernet.

AuralicLightning-verbinding
De HDMI-type, 18 Gbps hogesnelheidsverbinding biedt ultrasnelle communicatie in twee richtingen en beschikt over de enige echte jitter-vrije verbinding in de wereld van hoogwaardige audio. Als extra bonus kunnen G2- en G2.1-producten probleemloos aan elkaar worden gekoppeld, zodat ze naadloos samenwerken als één aaneengesloten digitale bron voor een verbluffende muzikale ervaring.

 

Auralic

 

Beknopte specificaties

Type Product Master Clock DAC
Streaming bestandsformaat Lossless: AIFF, ALAC, APE, DIFF, DSF, FLAC, OGG, WAV en WV
Lossy: AAC, MP3, MQA en WMA
Sampling Rate PCM: 44,1 KHz tot 384 KHz in 32-bits
DSD: DSD64 (2,8224 MHz), DSD128 (5,6448 MHz), DSD256 (11,2896 MHz), DSD512 (22,57892 MHz)
Audio-ingangen Digitale ingangen : Lightning-Link, AES / EBU, Coaxiaal, Toslink, USB Audio
Analoge ingangen : RCA Line-stage (maximaal 2Vrms)
Streaming-ingangen: uPnP / DLNA Media Server, native TIDAL en Qobuz Sublime + streaming, AirPlay, Spotify Connect, internet Radio, RoonReady
Audio-uitgangen Gebalanceerd : XLR (4,8 Vrms bij 0 dBFS, uitgangsimpedantie 5 ohm)
Ongebalanceerd : RCA (4,8 Vrms bij 0 dBFS, uitgangsimpedantie 50 ohm)
Koptelefoon : 6,35 mm koptelefoonaansluiting (uitgangsimpedantie 5 ohm)
Netwerk Bekabeld : Gigabit Ethernet
Energieverbruik Afspelen : 50 W bij max.
Afmetingen - bxdxh 34 cm x 32 cm x 9,6 cm
Gewicht 9,5 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours