Aries G2.1

De flexibiliteit om overal verbinding mee te maken, de intelligentie om uw muziekwereld met één aanraking te bedienen en de kracht om een signaal van ...

Lees meer

Binnen 2 tot 4 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 5.499,00 € 3.999,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Aries G2.1

De flexibiliteit om overal verbinding mee te maken, de intelligentie om uw muziekwereld met één aanraking te bedienen en de kracht om een signaal van onvergelijkbare natuurgetrouwheid te leveren.

De ARIES G2.1 Wireless Streaming Transporter onderscheidt zich als de meest geavanceerde, hoogwaardige methode die we hebben ontwikkeld om echt geavanceerde streaming aan uw audiosysteem te leveren. 
Of uw muziek nu staat op uw netwerk, een USB-stick, streamingdiensten als TIDAL en Qobuz of internetradio, de ARIES G2.1 biedt eindeloze mogelijkheden om uw muziekuniversum te verkennen via onze Lightning DS-bedieningsapp en te profiteren van functies als afspeellijsten op uw apparaat, geheugencache, gapless playback en Bit-Perfect Multi-Room-functionaliteit. 
Met een superieur Tesla G2-hardwareplatform heeft de ARIES G2.1 het vermogen om een pure, bit-perfecte stream op te bouwen voor muziekformaten tot 32bit/384khz PCM en DSD512 via Wi-Fi voor een werkelijk uitzonderlijke geluidservaring. Alleen of in combinatie met andere apparaten uit de G-serie herdefinieert de ARIES G2.1 de audioprestaties van een digitale bron.

AuralicUnity chassis II
 
Het ARIES G2.1 chassis is ontworpen als een dubbele behuizing, waarbij een buitenste behuizing van hoogwaardig aluminium is aangevuld met een binnenste laag van koper. Een basis met een hoge massa en een verbeterd ophangsysteem met meerdere veren van vier poten completeren de stille, ruisonderdrukkende prestaties van het Unity Chassis II van de ARIES G2.1.

Perfect uitgebalanceerd

Auralic

De interne circuits van de ARIES G2.1 zijn fysiek verdeeld om de algehele balans te verbeteren. En met speciaal ontworpen voetpinnen die trillingen dempen en absorberen, staat de ARIES G2.1 altijd rotsvast, voor een uiterst soepele signaaloverdracht.

Tesla G2: Platform gemaakt voor geluid
In 2014 ontwikkelden we het originele Tesla-hardwareplatform met als doel een krachtig, upgradebaar platform te creëren dat geoptimaliseerd is voor audiogeluidskwaliteit. Door hand in hand te werken met onze bedieningsinterface en innovatieve softwarefuncties, was het het krachtigste verwerkingsplatform dat beschikbaar was voor het afspelen en streamen van digitale muziek.

Nu is er Tesla G2
Tesla G2 is 50% sneller en heeft twee keer zoveel verwerkingscapaciteit. Het is de hardwarekrachtcentrale achter de uitmuntende geluidskwaliteit van de G2-lijn.

AuralicDe kunst van high-end streamen

Lightning OS zit vol baanbrekende innovaties die je muziek tot leven brengen als nooit tevoren. Een uitgebreide geheugencache, bit-perfect multi-room functionaliteit en on-device afspeellijsten helpen je om al je hoge-resolutie bronnen naadloos te ervaren en te verkennen. Neem de controle over met gebruikersapps zoals Lightning DS of Roon, en maak kennis met echte audiofiele streaming.

AuralicSchitterend scherm
Een 4,0-inch true color in-plane switching display met een resolutie van meer dan 300ppi biedt volledige operationele feedback: afspeelstatus, configuratie-instellingen en een volledige bibliotheekweergave om door uw collectie te bladeren.

 

Flexibiliteit om te verkennen

De ARIES G2.1 biedt bijna universele connectiviteit voor toegang tot al uw digitale bronnen. Tri-band Wi-Fi en Ethernet stellen uw systeem open voor UPnP/DLNA mediaservers, gedeelde netwerkmappen, internetdiensten met hoge resolutie en internetradio, als ook voor RoonReady, Bluetooth, AirPlay en SongCast-bediening.

Auralic

CD's afspelen en rippen
Houdt u nog van uw oude CD's? Geen zorgen; u kunt een generieke USB CD-drive in uw ARIES G2.1 steken en vervolgens kiezen om een CD af te spelen, een CD te rippen tijdens het afspelen, of alleen te rippen.

Net als bij AURALiC's Lightning bestandsstreaming, maakt onze unieke CD-weergavefunctie gebruik van dezelfde geavanceerde, jitterreducerende Memory Playback-technologie. CD data wordt eerst gelezen en meerdere malen vergeleken op nauwkeurigheid in de systeem cache voordat het wordt afgespeeld. Het resultaat is de eliminatie van mogelijk geïnduceerde jitter van het transport, waardoor eventuele negatieve effecten van de kwaliteit van de door u gekozen CD-drive teniet worden gedaan en de prestaties mogelijk beter zijn dan die van CD-spelers van de concurrentie.

AuralicLightning Link 
De HDMI-type, 18 Gbps hogesnelheidsverbinding biedt ultrasnelle communicatie in twee richtingen en beschikt over de enige echte jitter-vrije verbinding in de wereld van hoogwaardige audio. Als extra bonus kunnen G2- en G2.1-producten probleemloos aan elkaar worden gekoppeld, zodat ze naadloos samenwerken als één aaneengesloten digitale bron voor een verbluffende muzikale ervaring.

 

Beknopte specificaties

Type Product Wireless Streaming Transporter
Streaming bestandsformaten: Lossless: AIFF, ALAC, APE, DIFF, DSF, FLAC, OGG, WAV en WV
Lossy: AAC, MP3, MQA en WMA
Sampling Rates PCM: 44.1KHz to 384KHz in 32Bit
DSD: DSD64(2.8224MHz), DSD128(5.6448MHz), DSD256(11.2896MHz), DSD512(22.57892MHz)
Streaming-ingangen Gedeelde netwerkmap, USB-opslag, USB-cd-drive, interne muziekopslag (tegen meerprijs), UPnP / DLNA-mediaserver, native TIDAL, HighResAudio en Qobuz Sublime +, internetradio, AirPlay, Bluetooth, Songcast, RoonReady
Audio-uitgangen AURALiC Lightning / Link digitale uitgangen : AES-EBU, coaxiaal, Toslink / USB-uitgang : USB-host naar compatibele DAC
Netwerk Bekabeld : Gigabit Ethernet
Draadloos : 802.11b / g / n / ac Tri-Band WiFi
Energieverbruik Afspelen : 50 W bij max.
Slaapstand : <10 W
Afmetingen - bxdxh 34 cm x 32 cm x 9,6 cm
Gewicht 9,3 kg
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours