Aries G1

Aries G1

Impressie

€ 2.399,00

Binnen meer dan 2 weken gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Aries G1

 

Vier jaar na de release van de originele ARIES krijgt deze baanbrekende streamer een hightech upgrade in de gloednieuwe ARIES G1 Wireless Streaming Transporter. Doordrenkt met AURALiC-technologieën en ontwerpen ontwikkeld voor onze eerste G2-lijn, verbindt de ARIES G1 via Wi-Fi met digitale bronnen zoals netwerkopslag, internetstreamingservices zoals TIDAL en Qobuz, internetradio en USB-drives om high-performance streaming naar uw thuis audiosysteem. Afspeellijsten op het apparaat, Memory Caching, Gapless Playback en Bit-Perfect Multi-Room-functionaliteit behoren tot de functies die te vinden zijn op alle AURALiC-streamingapparaten. Met ondersteuning voor Spotify Connect, AirPlay en Roon Ready is de ARIES G1-connectiviteit uitgebreider dan ooit . Verbeterde hardware biedt een serieuze boost in prestaties in de ARIES G1, zodat het een perfecte keuze is voor het streamen van audiofiele kwaliteit-resoluties tot DSD512 en PCM 32bit / 384k.

De kunst van high-end streaming
Lightning OS zit vol met geavanceerde innovaties die je muziek tot leven brengen als nooit tevoren. Een uitgebreide geheugencache, bit-perfecte multi-room functionaliteit en afspeellijsten op het apparaat helpen je om al je hoge resolutie-bronnen naadloos te ervaren en te verkennen. Neem de controle met gebruikers-apps zoals Lightning DS of Roon en ontmoet ware audiofiele streaming.

 

efew

 

Brilliant display
Een 4,0-inch kleuren-in-plane schakeldisplay met een resolutie van meer dan 300ppi biedt volledige operationele feedback: afspeelstatus, configuratie-instellingen en een volledige bibliotheekweergave voor het bladeren door uw verzameling.

ergre

Flexibility to Explore 
De ARIES G1 biedt bijna universele connectiviteit voor toegang tot al uw digitale bronnen. Tri-band Wi-Fi en Ethernet openen uw systeem naar UPnP / DLNA-mediaservers, gedeelde netwerkmappen, hoge-resolutie internetservices en internetradio, evenals RoonReady-, Bluetooth-, AirPlay- en SongCast-besturing.
 

sdcsd

Dual Purer-Power lineaire voedingen
We hebben de ARIES G1 twee van onze ultrastille Purer-Power lineaire voedingen gegeven, die ze galvanisch van elkaar isoleren in de obsessieve zoektocht om ruis te verminderen voor betere sonische prestaties. De verwerkings- en weergavemogelijkheid is volledig gescheiden van gevoelige audiocomponenten die op hun eigen dedicated voeding werken. Interferentie tussen de afzonderlijke gebieden wordt tot nul gereduceerd, dus alles wat je hoort van de ARIES G1 is de muziek.

itir


Dual Femto klokken
Dual Femto-klokken zorgen ervoor dat je bent beschermd, ongeacht hoe je verbinding wilt maken. Met 2 afzonderlijke, supernauwkeurige klokken die in de orde van een kwart mijl van een seconde fietsen, geniet u van extreem lage jitter en beter geluid. Eén klok zorgt voor digitale uitgangen en de tweede regelt USB-uitvoer, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw muzieksignaal altijd stabiel is.

 

Smart-IR-besturing
Smart-IR Remote Control laat uw AURALiC-apparaat de functionaliteit toewijzen aan elke gewenste afstandsbediening. Laat het apparaat weten welke afstandsbediening u wilt, en alle bewerkingen (afspelen / pauzeren, volumeregeling, track selecteren, enz.) Kunnen aan knoppen worden toegewezen zoals u het wilt.
 

Geheugencache van 1 GB
Open netwerkverbindingen en het ophalen van gegevens zijn gevoelig voor ruis die de kwaliteit van uw audiosignaal kan schaden. Het Tesla G2-hardwareplatform wijdt maar liefst 1 GB RAM aan de taak van caching, verlaagt de frequentie van open circuits en helpt je muziek beter te klinken.
 

Dual Purer-Power
De eerste van twee Purer-voedingen levert het verwerkingscircuit, het LCD-scherm en de opslag van de ARIES G1 - intern of aangesloten via USB. Het tweede Purer-Power-pad is bedoeld voor gevoelige audiocomponenten zoals de Femto-klok en USB-audio-uitvoer. Beide voedingen zijn galvanisch gescheiden van elkaar om te zorgen voor nul EMI-interferentie tussen hen.
 

ActiveUSB
De tweede generatie van onze ActiveUSB biedt meer dan alleen asynchrone controle over USB-gegevens voor verbeterde nauwkeurigheid en nauwkeurige herclassificatie om jitter te verminderen. Het omzeilt ook de USB-stroomvoorziening, in plaats daarvan gebruikmakend van zijn eigen Purer-Power lineaire voeding. Dat betekent dat vuile USB-kracht - en de EMI-storing die daarmee gepaard gaat - zo ver mogelijk van de muziek wordt gehouden.
 

wedfqewdeqw


 

Beknopte specificaties

Type product Wireless Streaming Transporter
Streaming File Formats
Lossless AIFF, ALAC, APE, DIFF, DSF, FLAC, OGG, WAV and WV
Lossy AAC, MP3, MQA and WMA
Sampling Rates
PCM 44.1KHz to 384KHz in 32Bit*
DSD DSD64(2.8224MHz), DSD128(5.6448MHz), DSD256(11.2896MHz), DSD512(22.57892MHz)
Control Software AURALiC Lightning DS for iOS AURALiC Lightning DS for web browser (device settings only) OpenHome compatible control software (BubbleUPnP, Kazoo) Roon (Roon Core required separately)
Streaming Inputs Network shared folder, USB Drive, UPnP/DLNA Media Server, native TIDAL and Qobuz Sublime+ streaming, Internet Radio, AirPlay, Bluetooth, Songcast, RoonReady
Audio Outputs AES/EBU, Coaxial, Toslink
USB Output USB Host to compatible DAC
Network
Wired Gigabit Ethernet
Wireless 802.11b/g/n/ac Tri-Band WiFi
Power Consumption
Sleep <10W
Playback 50W at max.
Dimensions - W x D x H 13.4 x 12.6 x 3.2 in. (34cm x 32cm x 8cm)
Weight 15.9 lbs (7.2kg)
Product Finishing Anodized aluminum case in matte black
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours