HDMI Forest

Audioquest Forest HDMI 0,6 m

Impressie

€ 39,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
HDMI Forest

Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren...het is er allemaal dankzij het respect voor het originele signaal.

Het is een onontkoombaar feit: ieder component en iedere kabel in een systeem veroorzaakt een bepaalde hoeveelheid vervorming. Die verstoringen werken cumulatief, alsof je door verschillende lagen beslagen glas moet kijken. Het doel van hoogwaardige componenten en kabels is om zich te gedragen als meerdere lagen helder glas, en informatie zo min mogelijk te veranderen of te vervormen.

De meest fundamentele vormen van vervorming worden voorkomen door de 4-basisprincipes van AudioQuest. Iedere verbetering in deze ontwerp-factoren en materialen vertaalt zich in minder schade aan het originele signaal en zal zorgen voor een intensere beleving van muziek en film.

Massieve geleiders
Elektrische en magnetische interactie tussen de draden in een getwiste geleider is een van de grootste bronnen van vervorming in normale kabels. Massieve geleiders voorkomen wederzijdse beïnvloeding als tussen de draden in getwiste kabels.

Afscherming
Naast het isoleren van geleiders functioneert iedere afscherming ook als diëlektricum. Het signaal wordt door een diëlektricum vertraagd en vervormd, wat het belang onderstreept van een goede materiaalkeuze en AudioQuest’s eigen DBS-systeem.

Geometrie
De relatie tussen geleiders, of ze nu dezelfde polariteit (+&+) of een tegengestelde polariteit (+&-) hebben, beïnvloedt veel elektrische en mechanische parameters, inclusief capaciteit, inductie, RF interferentie, etc.

Metaalkwaliteit
De kwaliteit van het geleidermateriaal heeft een grote invloed op het signaal dat door deze geleider getransporteerd wordt. Verschillende materialen kunnen meer of juist minder onzuiverheden, grensvlakken tussen geleiderdraden, onvolkomenheden in het oppervlak, etc. bevatten.

Richtingsgevoeligheid
Voordat je koper of zilver tot een draad of geleider kunt verwerken moet het eerst gegoten en vervolgens getrokken worden (door een vorm geperst). Zelfs metalen met een hoge zuiverheidsgraad hebben imperfecties en een kristalstructuur die door de richting waarin het metaal gegoten en getrokken wordt een niet-symmetrisch structuur vormen binnen de geleider.

Analoge en digitale audiosignalen worden op nog onverklaarbare wijze beïnvloed door deze niet-lineaire structuur. Hoewel AudioQuest niet pretendeert dit vervormingsmechanisme volledig te doorgronden begrijpen we de oplossing voor het probleem volledig: gebruik de geleiders in de richting die het minste vervorming geeft!

Alle AudioQuest kabels die een audiosignaal transporteren hebben een markering voor de optimale richting; interconnects, luidsprekerkabels, digitale coax, HDMI, USB, etc. Je kunt kosteloos de kabel in de juiste richting gebruiken, het ‘kost’ je alleen veel als je het niet doet.

 

Beknopte specificaties

Type product HDMI-kabel
Metaal Massief LGC
Dielectricum Massief polyetheleen
Mantel Categorie CMG (CL3 & FT4) zwart PVC met strepen
Afwerking Verguld
Type High Speed kabel
Audio terugkoppeling Ja
3D Geschikt Ja
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours