Air 55

Advance Acoustic Air 55 wit

Impressie

€ 449,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

  • Veilig betalen via bekende betaalmogelijkheden
  • Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!
  • Beste Hifi winkel van 2012 t/m 2016
  • Ervaar dit product in onze winkel.

Omschrijving
Air 55

Compleet audiosysteem bestaande uit enkel twee luidsprekers
Digitale muziek die is opgeslagen op diverse draagbare bronnen (smartphone, tablet, PC/MAC, etc.) speelt een steeds grotere rol in muziekland. Daarom heeft Advance Acoustic de AIR 55 ontwikkeld.

De AIR 55 is een actief luidsprekersysteem dat zó compleet is uitgerust, dat het bijna dienst kan doen als een compleet audiosysteem. Daartoe is de AIR 55 is voorzien van vele aansluitmogelijkheden.

Luidspreker met ingebouwde Bluetooth
Via de ingebouwde aptX® Bluetooth-ontvanger kan de muziek die is opgeslagen op uw smartphone, tablet of PC/MAC draadloos via de AIR 55 worden afgespeeld in CD-kwaliteit.

AptX® is de Bluetooth-standaard die het mogelijk maakt, muziek in CD-kwaliteit over te dragen, dankzij een compressieverhouding van slechts 4:1. Zodoende kunnen muziekbestanden in FLAC, Apple Lossless of andere lossless PCM-formaten vrijwel perfect worden weergegeven. MP3 en AAC bestanden hebben een bitrate die lager is dan 350Kbits en worden daarom niet nòg verder gecomprimeerd. Bluetooth aptX® biedt dankzij een dynamisch bereik van 92dB, een 16bits resolutie en een fraaie egale frequentiecurve tussen 10Hz en 22kHz een hoogwaardig signaal aan de luidsprekers. Het Bluetooth ontvangstbereik reikt tot ongeveer 10-20 meter afhankelijk van de lokale omstandigheden.

Luidspreker met veel aansluitmogelijkheden
Voor bedrade aansluiting zijn er behalve twee analoge ingangen (cinch L/R en 3,5 mm mini jack) ook twee digitale ingangen (coaxiaal en optisch) beschikbaar. TV’s hebben tegenwoordig vrijwel uitsluitend een optische audio-uitgang en kunnen daarmee probleemloos worden aangesloten op de AIR 55. Voor diegenen die houden van een extra stevig basfundament is het mogelijk om via de aanwezige subwoofer-uitgang een subwoofer aan te sluiten. De AIR 55 zal menige soundbar in het zand doen bijten dankzij de voortreffelijke weergavekwaliteit en de vele aansluitmogelijkheden.

Digitale signalen worden in de AIR 55 omgezet in een analoog signaal door een hoogwaardige Wolfson 24bit/192kHz DAC (Digitaal/Analoog-Converter).

De bedieningsmogelijkheden zijn veelzijdig. U kunt het volume regelen op de achterzijde van de rechter luidspreker, maar uiteraard wordt hiervoor ook een comfortabele afstandsbediening meegeleverd. Met deze afstandsbediening kunt u tevens de ingangen/bronnen kiezen, de toonregeling (hoge en lage tonen) bedienen en zelfs de afspeelfuncties van smartphones bedienen.

In de rechter luidspreker zijn de krachtige 2 x 55 Watt versterker en de gecertificeerde Bluetooth aptX® ontvanger ingebouwd. De linker luidspreker kunt u door middel van een luidsprekerkabel aansluiten op de rechter luidspreker. De “Auto Power-functie zorgt ervoor dat de versterker automatisch naar de zuinige “stand-by (slaap-)stand overschakelt als hij enkele minuten geen inkomend signaal heeft ontvangen.

De AIR 55 is voorzien van een 25mm softdome hoogweergever en een 130mm midden/laagweergever. In combinatie met de krachtige versterker levert de AIR 55 een verrassende geluidskwaliteit en dus: veel muziekgenot!

Beknopte specificaties

Type product Bluetooth aptX luidsprekers
Type 2-weg basreflex
Vermogen 2 x 55W
Luidsprekerchassis mid/woofer 13 cm / tweeter 2.5cm
Frequentiebereik 45Hz - 22kHz (+/- 3 dB)
D/A converter 24bit/192kHz (Wolfson WM8761)
Bluetooth codec aptX / AAC / A2DP
Analoge ingangen 1 paar RCA L/R / 1 x mini jack 3.5mm
Digitale ingangen 1 x optisch (Toslink) / 1 x coaxiaal (RCA)
Toebehoren luidsprekerkabel (3 meter)
Afmetingen (BxHxD) actieve unit: 170 x 283 x 225 mm ( incl. knoppen en aansluitbussen)
passieve unit: 170 x 283 x 210 mm
Gewicht actieve unit: ca. 4.0 kg
passieve unit: ca. 3.6 kg
Garantie 5 Jaar op de luidsprekers en 2 jaar op elektronica
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours