LP - Stonehenge - The Story So Far May '99

LP - Stonehenge - The Story So Far May '99

De LP is een 180 grams uitgave waarbij de nummers speciaal voor deze uitgave geremastered zijn . De opnames zijn allemaal gedaan in de Furrier stre...

Lees meer

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 30,00

Omschrijving
LP - Stonehenge - The Story So Far May '99

De LP is een 180 grams uitgave waarbij de nummers speciaal voor deze uitgave geremastered zijn .

De opnames zijn allemaal gedaan in de Furrier street studio. De LP is geperst bij de Record Industry in Haarlem waar de Handy Men ( Paul Hattink en Andy Broeders) bij het hele proces betrokken zijn geweest teneinde de hoge kwaliteitsnorm, waar Hatfield's End om gekend is, te waarborgen. 

De fotosessie voor het album is gedaan door Isabelle Hattink. Dochter van Paul en gekroond beste bruidsfotografe van de wereld in 2018. 

Paul speelt alle instrumenten op de LP zelf met uitzondering van de winkelbel in Midwinter Sunset. Midwinter Sunset is het oudste nummer op de LP. Toen Paul dit nummer aan het opnemen was had hij nog een audio zaak. Tijdens de opname kwam er een klant binnen precies in de opname van een spoor van Midwinter Sunset. De klant was waarschijnlijk erg muzikaal want hij kwam precies op een muzikaal goed moment binnen. Door de jaren heen hebben we de deurbel er altijd in gelaten en het nummer mocht uiteraard niet ontbreken op deze LP.

Bloodbrothers is speciaal voor dit album gecomponeerd. Dit nummer staat symbool voor de vriendschap tussen de beide producers Paul en Andy. De LP is tot stand gekomen na een voor beide turbulent jaar waarin hun vriendschap alleen maar groter is geworden.

To Isabelle heeft Paul geschreven voor zijn dochter Isabelle . Het is de prachtige afsluiter van de LP geworden waarbij de melancholische melodie prachtig aansluit bij haar fantastische foto's voor het album.

Beknopte specificaties

Type product De audiofiele standaard op vinyl
Hatfield's End Stonehenge The Story So Far - May'99
Tracks side-1 1. Lost in the sarsen stone circle
2. Revealing the myth
3. Ruins of time
4. Old habits
Tracks side-2 1. Spanish castles
2. Midwinter sunset
3. Blood brothers
4. To Isabelle
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours