Aantrekkelijke actie Yamaha MusicCast 20

Aantrekkelijke actie Yamaha MusicCast 20

Het wereldberoemde Japanse luidsprekermerk Yamaha heeft wederom een uiterst aantrekkelijke actie. Klanten die tussen 15 mei en 15 juli op onze website of in onze winkel een MusicCast BAR of een MusicCast AV-Receiver in combinatie met een MusicCast 20 kopen, ontvangen een gratis MusicCast 20*. 


Deze actie geldt voor de volgende productcombinaties:

AV-Receiver:
RX-S602, RX-V685, RX-A680, RX-A880, RX-A1080, RX-A2080, RX-A3080, CX-A5200
in combinatie met een MusicCast 20

Soundbar:
MusicCast BAR 40, MusicCast BAR40+MusicCast SUB100, MusicCast BAR40+NSSW050, MusicCast BAR400
in combinatie met een MusicCast 20
 
Actieperiode:
15 mei 2019 tot 15 juli 2019

*Voorwaarden:
Deze producten moeten binnen de actieperiode bij één officiële Yamaha dealer aangeschaft worden. Voor de overige actievoorwaarden, zie: Terms & Conditions GRATIS MUSICCAST 20

Registratie:
De klant kan zijn productcombinatie registreren op de Yamaha website

De gratis MusicCast 20:  Zodra de claim is goedgekeurd door Yamaha, zal de MusicCast 20 binnen 28 dagen aan de consument verzonden worden.

Yamaha MusicCast actie


 

MusicCast 20

Een wereld van muziek.

Ontdek een wereld van muziek via de ingebouwde streamingdiensten*. Synchroniseer de afspeellijsten en nummers van je smartphone of computer met de MusicCast 20. Streamingdiensten maken het supereenvoudig om je favoriete muziek te beluisteren of nieuwe muziek te ontdekken.

 

*De beschikbaarheid van streamingdiensten verschilt per regio.

Streamingdiensten bij Yamaha

MusicCast maakt multiroom audio heel eenvoudig. Sluit al je MusicCast-apparaten aan op hetzelfde netwerk en deel heel eenvoudig al je audio overal in huis.

Download de gratis MusicCast-app om kennis te maken met MusicCast (demomodus).

 

Babbelen met Alexa, “Alexa, ask MusicCast to play Favourite 1 in the kitchen.”

Spraakbediening via Alexa is ingebouwd. Voortaan hoef je het alleen maar te vragen. De MusicCast 20 is volledig compatibel met de diverse Amazon-apparaten voor spraakbediening.

Welkom in het ‘smart home’ anno nu.

*De beschikbaarheid van spraakbediening via Amazon Alexa verschilt per regio.

Yamaha MusicCast 20

Goed geluid waar je maar gaat of staat. De MusicCast 20 sluit je supermakkelijk aan – draadloos. Die draadloze verbinding loopt via Bluetooth® of Wi-Fi met AirPlay®. Snel en makkelijk, meteen klaar voor het feest.

En voor alle filmfanaten: de MusicCast 20 kan ook worden gebruikt achter in je thuisbioscoop, zodat je daar geen surround sound speakers nodig hebt.

En draadloos aansluiten op een MusicCast AV-receiver* betekent dat je geen luidsprekerkabels door je kamer hoeft te laten lopen.